👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na c🤬j próbował łapać za metalowa barierke i stanąć w miejscu? Jakby złapał, za barierke schodow ruchomych to by sie nie zj🤬. No cóż, selekcja naturalna
janlew napisał/a:
Debil z kolesia, a jeszcze większy z architekta
Czy dając Ci możliwość wypadnięcia przez okno z Twojego mieszkania architekt źle zaprojektował Twój blok?
PS architekt nie podjął by się projektowania schodów ruchomych, nie ta liga inżynierii...

Patrzenie z góry na to co się dzieje piętro niżej potrafi człowieka naprawdę wciągnąć.
Stopień upośledzenia w oparciu o iloraz inteligencji:
75-85 → ociężałość umysłowa
50-74 → debilizm
25-49 → imbecylizm
00-24 → idiotyzm.
50-74 → debilizm
25-49 → imbecylizm
00-24 → idiotyzm.
Naturalna selekcja kiedyś ludzi zjadały dinozaury a teraz no cóż..

marthinezz napisał/a:
Stopień upośledzenia w oparciu o iloraz inteligencji:
50-74 → debilizm
25-49 → imbecylizm
00-24 → idiotyzm.
IQ 49,5 - - > intelizm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie