📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Nagrywający to jakiś prostak 🤣😂 wy serio siedzicie w tych autach i tak wszystkich wyzywacie? Haha a później na parkingu "dzień dobry" "dzień dobry" sobie mówicie? Co drugi ma jakąś nieleczoną nerwicę.
slupczanin napisał/a:
A kto potem i za tą gaśnice zapłaci? Gaśnica jest drogaA gaśnice w samochodach wożą dla ozdoby 😮💨
Fx12 napisał/a:
Swoją drogą polski standard: robią korek żeby sobie popatrzeć, wszystko z telefonami w ręku, ale żaden debil nie wyskoczy z gaśnicą spróbować pomóc. Koleś od przyczepy pewnie swoją miał (standardowo) w bagażniku auta czyli w tym wypadku bez dostępu.
Teraz wiecie dlaczego każde auto które przychodzi z zachodu ma gaśnicę przykręconą do tunelu środkowego po stronie pasażera lub pod jego fotelem.... podczas kiedy my... w którym ze schowków załadowanego po dach bagażnika, albo jeszcze pod podwójną podłogą.
Taa zeby ta gasnica cos dala jeszcze...
JoSeed napisał/a:
I muzyka i zrzędzenie baby lecą serio.
Dziękuję za wytłumaczenie, mam problemy ze sluchem
Cholerna znieczulicą.... Zamiast zatrzymać się, wyjąć gaśnice i pomóc w ratowaniu dobytku obcej osoby wolisz popędzać k... Bo ci w kadrze stoi... Technologia jest dla ludzi mądrych, a w swoich rodaków dawno zwatpiłem.
Nakręcić film, dać głos i dowód, że się jest polskim ciekawskim DEBILEM
Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam tu tu tu tu . brygada usmiechnijcie sie hej.
Dobry przykład dlaczego nie wolno jeździć przyczepą z odkręconym zaworem od gazu. Nie do uratowania dowolną ilością gaśnic. Natomiast samochodu szkoda bo gdyby na samym początku zamiast szukać gaśnicy w bagażniku zrzucił przyczepę z haka to straciłby tylko przyczepę.... :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie