A na koniec przyszedł szef i powiedział ...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
A na koniec przyszedł szef i powiedział ...
widać po mordzie że rodzony po 2000...
ciekawe czy mu matka do pracy sznurówki wiąże?
te nowsze pokolenia powinno sie prowizorycznie gazowac i poczekac az kolejni ludzie z malp powstana
Idę o zakład, że gość jest przekonany, że to nie jego wina.
Halman napisał/a:
Kurde,coś w tym jest.Mam sąsiada chodzi do pierwszej klasy technikum,zawsze łazi w rozwiązanych butach.
andrzejrobert75 napisał/a:
Kurde,coś w tym jest.Mam sąsiada chodzi do pierwszej klasy technikum,zawsze łazi w rozwiązanych butach.
przestań obczajać nastoletnich chłopców
Halman napisał/a:
Raczej po tym że stoi jak bizda i myśli olaboga co się stało. Pewnie chciał zostawić furę i iść do domu bo jak tak będzie ten wózek leżał to przecież nie wyjedzie.
W latach 80 też byli tacy sami debile, tylko teraz dla zmyłki chodzą uczesani i bluzach Nike
Ehhh syn szefowej...... Rocznik 2000.... Tragedia 0 myślenia. Potrafi się zawiesić na chwilę. Zostawić klienta. Patrzyć się okno. Każesz mu coś zrobić. Nie dokończy robi po 5 rzeczy na raz nie kończy ani jednej. Tłumaczysz co dzieł. To samo po 5 razy. Pracuje rok.... Już nikt nie wytrzymuje.... Ale to syn szefowej powiedzieć nic nie możesz... Tylko czekać kto odejdzie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie