Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
No i poleciał
bartispl • 2014-09-26, 12:25
Wrzucałem tu kilkukrotnie różne filmiki z Downhillu, czy Slope (dość hardkorowe dyscypliny kolarstwa) i często domagaliście się jakiejś gleby. Od razu muszę was niestety rozczarować - harda nie było. Te zjeby mają gumowe kości i pakt z szatanem, więc na poważne uszkodzenia nie macie co liczyć.

podpis użytkownika

Jestem zaściankowym homofobem, dz🤬ko.
Zgłoś
Konczerito 2014-09-26, 13:54 20
Ci to chociaż myślą i kaski wkładają, nie to co te p🤬dy w rurkach na deskach. Tam się dużo milej wypadki ogląda
Zgłoś
jakuzapk 2014-09-26, 14:03 1
patrzcie jakie to muszą być przeciążenia jak wyk🤬ia kilkadziesiąt szprych dokręconych (podejrzewam) do fulla a obręcze porozp🤬alane jakby z papieru były...
Fajnie było by kiedyś polatać ale szczerze mówiąc chyba bym wj🤬 wszystko na stali albo czymś mocnym żeby nie rozp🤬oliło mnie w c🤬j

podpis użytkownika

żarcie może drożeć.
Wódki k🤬y nie ruszać !
Zgłoś
bartispl 2014-09-26, 14:52 23
No i wszystko jasne. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

podpis użytkownika

Jestem zaściankowym homofobem, dz🤬ko.
Zgłoś
~Beny 2014-09-26, 14:57
A mówią, że Red Bull dodaje skrzydeł

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
m................s 2014-09-26, 15:04
fajnie sie rower poskladal, ale jeszcze fajniejsze sa widoki
Zgłoś
R................y 2014-09-26, 15:07 3
o c🤬j chodzi z tym pisiont groszy ?? !! ?? !!
Zgłoś
lukikor 2014-09-26, 18:04 6
Juz w niedziele odbędą się kolejne zawody Rampage, jak narazie zawodnicy ostro trenują jak widać film nizej

Jednak w tym roku na zawodach będzie pewnien akcent z naszego pięknego kraju kwitnącej cebuli, gdyż iż ponieważ wystąpi w nich nasz reprezentant Szymon Godziek (jemu gap poszedł lepiej niz koledze wyżej )

a Całość można ogladac w niedziele wieczorem na Redbull TV
(niestety nie moge dodać linku )
Może nie będzie ale napewno będzie kilka ładnych dzwonów, jak co roku ;]
Zgłoś
mati10001 2014-09-26, 18:25 16
Za "kraj kwitnącej cebuli" - cebulaku - możesz dostać co najwyżej c🤬ja do papy, a nie piwo. Daj adres to przyjadę cię za to zaj🤬.
Zgłoś
lukikor 2014-09-26, 18:32 2
mati10001, Kraków Prokocim zapraszam tylko bez sprzętu
Zgłoś
jakuzapk 2014-09-27, 0:02 2
lukikor napisał/a:

mati10001, Kraków Prokocim zapraszam tylko bez sprzętu

uwaga uwaga nozownik wsrod normalnosci sadolowej !
chowac zebra !

a tak nawiasem mowiac to cebulakiem mozesz nazwac ojca ze wychowal takiego pop🤬lca jak Ty.
moda na cebulakow sie znalazla k🤬a mac.
nazywanie kazdego cebulakiem kto robi cos inaczej albo po swojemu jest pop🤬lone i wk🤬ia normalnych ludzi wiec p🤬l sie .

podpis użytkownika

żarcie może drożeć.
Wódki k🤬y nie ruszać !
Zgłoś