DiKarpio napisał/a:
Kurski nie p🤬li się z bojkotującymi.
hahahahah stary rozj🤬eś mnie

podpis użytkownika
Ola gringo

pazuzu napisał/a:
Na pewno on zwłaszcza że od tygodnia leżał w śpiączce ktoś was w c🤬ja robi tym fejkiem a wy łykacie.Dobrze się wstrzelił z komentarzem:) Ale szkoda faceta...
Ten gówniany facebook to kopalnia gówna, kłamstw i manipulacji.
Niech Ci ziemia lekką będzie, Zbigniewie. A tu dla przypomnienia jeden z jego najsłynniejszych utworów.
Their stuff at least sticks together"
podpis użytkownika
"I envy the maggotsTheir stuff at least sticks together"
DiKarpio napisał/a:
Kurski nie p🤬li się z bojkotującymi.
Zgadza się, on tylko z prezesem

do wszystkich żartujących p🤬d ! :
to był jeden z wielkich polskich artystów, radzę gimbazie posłuchać, bo widzę że liczą sie tylko popki( nie kminie wszystkich rapsów) a niewielu ma szacunek dla ludzi, którzy mają uznanie na całym świecie !
to był jeden z wielkich polskich artystów, radzę gimbazie posłuchać, bo widzę że liczą sie tylko popki( nie kminie wszystkich rapsów) a niewielu ma szacunek dla ludzi, którzy mają uznanie na całym świecie !

@jumpinjackflash11
Nie zesraj się p🤬do. Zawsze możesz zmienić portal, jeśli nie podoba ci się CZARNY HUMOR!
W dupie byłeś, gówno widziałeś - c🤬ja wiesz.
Nie zesraj się p🤬do. Zawsze możesz zmienić portal, jeśli nie podoba ci się CZARNY HUMOR!
jumpinjackflash11 napisał/a:
radzę gimbazie posłuchać, bo widzę że liczą sie tylko popki
W dupie byłeś, gówno widziałeś - c🤬ja wiesz.
Się k🤬a nie zesraj.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Coś mi się wydaje, że Pan Zbyszek śmiałby się razem z nami, żartującymi p🤬dami.
Tylko dlatego, że znamy jego twórczość i go bardzo lubiliśmy (przynajmniej ja) pozwalamy sobie na śmieszki. W innym wypadku nikt by się nawet nie przejął.
Podobno był z niego niezły k🤬iarz i alkoholik. Chętnie bym się z nim napiła i pewnie nie jestem sama.
Szkoda wybitnego człowieka, niech spoczywa w pokoju. Mam wobec niego ogrom szacunku.
Możemy mieć do niego tylko żal, że nas zostawił z tym całym syfem i już nam nie zaśpiewa,
ale chwila, przecież i tak się wypiął na Opole