Data: 26.04.20, miejsce: Łódź.
Brat trafił na występ motopiździelca zakończony oczywiście happy endem. Urwane niestety w najlepszym momencie.
Po upadku akrobata wstał i szybko odjechał, także raczej bez większych obrażeń.
co za głupie stworzenia.. ale zaraz przyleci jakiś jeszcze głupszy typ który stwierdzi ze to nie był prawdziwy, rasowy motocyklista...
Ta laska co firmowała to była toples że gościa tak ścięło jak spojrzał na auto ?
Kamerzysta trochę zj🤬. Ale i tak bronka dam...
Za wiki:
"Przeciągnięcie – w aerodynamice lotniczej – zjawisko znacznego, gw🤬townego spadku siły nośnej i gw🤬townego przyrostu oporu aerodynamicznego, na skutek zbyt dużego kąta natarcia"
Jak się nie wyjebiesz to się nie nauczysz
Takafura napisał/a:
Ta laska co firmowała to była toples że gościa tak ścięło jak spojrzał na auto ?
donkapusta napisał/a:
Za wiki:
"Przeciągnięcie – w aerodynamice lotniczej – zjawisko znacznego, gw🤬townego spadku siły nośnej i gw🤬townego przyrostu oporu aerodynamicznego, na skutek zbyt dużego kąta natarcia"
Zgadzam się z opinią ekspertów - tak się chłopak podjarał swoją zajebistością, że to mogła wina zbyt dużego kąta natarcia prącia.
A gdzie ta motop🤬da ma tablicę rejestracyjną ? Jak wyjebie komuś w samochód i sp🤬oli to z będzie mega problem.
Prawdziwy pojazd podwyższający status społeczny i dający 50 pkt extra do zajebistości:
Konto usunięte
2020-04-27, 19:42
Przynajmniej zainwestował w sprzęt ochrony minimalnej przed upadkiem.Więcej nie chce mi się pisać o motop🤬dach,bo wszystko już zostało na tym forum sto razy powiedziane.
Bez klapek . Chłopaki robią progres
Sadisticop🤬dy jak zwykle przeżywają
Łódź Karolew, kiedyś ganiałem się właśnie na tym odcinku e34 z gówniakiem w megance, biedak nie wyrobił się i dachował bo słabo omijał boty na drodze, obraz zniszczeń w lusterku wstecznym jaki zobaczyłem, zachowuję w serduszku do dziś..
htp
2020-04-27, 21:20