Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pani Karoline Leavitt podaje na co szła pomoc zagraniczna rządu USA, po tym jak Musk zamknął rządową agencję pomocy zagranicznej
-$1.5 million to advance DEI in Serbia's workplaces, $70,000 for a production of a DEI musical in Ireland, $47,000 for a transgender opera in Colombia, $32,000 for a transgender comic book in Peru.'
czyli 1,5 milina dolarów na promowanie DEI w miejscu pracy w Serbii, 70 tysięcy dolarów na produkcję musicalu o DEI w Irlandii, 47 tysięcy na trans operę w Columbii, 32 tysiące na trans komiks w Peru

DEI -Diversity, Equity, Inclusion -różnorodność, równość i włączenie

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
inzGamon 2025-02-04, 21:54
Pytanie do ekspertów: r🤬able?
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-02-05, 0:08 4
inzGamon napisał/a:

Zajebista.

Zgłoś
TerazPolska123 2025-02-05, 4:31 4
żymiańskie zboczenia finansowane z poblicznych pieniędzy, jak mnie to nie dziwi
Zgłoś
Adrian997 2025-02-05, 7:31
inzGamon napisał/a:

@inzGamon: wc🤬j
Zgłoś
CzerstWybut 2025-02-05, 8:55 4
No to ja wam podstawie proste wytłumaczenie ciekawego gościa

A teraz najlepsze z ostatniej chwili

Zgłoś
elim 2025-02-05, 16:52 7
U nas aktywiszcza już płaczą że będą musieli zakończyć działalność bo się pieniążki skończyły xD
Zgłoś
Apages 2025-02-05, 19:56 2
elim napisał/a:

U nas aktywiszcza już płaczą że będą musieli zakończyć działalność bo się pieniążki skończyły xD

Trump serwuje,dokładnie koniec świata!Tego lewackiego KRYMINAŁU w którym żymianie metodycznie i małymi kroczkami-topili Świat w tym..szambie zidiocenia i rozkładu wszystkiego,co przez wieki budowała cywilizacja ludzkości!Demokraci-ci amerykańscy DEMOKRACI-KRYMINALIŚCI-nie dopuszczą,by im się ta..zdobycz wymknęła z rąk-i..czarno to widzę dla Trumpa!Niby siedzi w tym po uszy i powinien być świadomy zagrożeń swojego życia,ale..dziś,gdzie jest kasa-nie ma ani lojalności ani uczciwości..Już mało nie zginął;1-2 centymetry..
Zgłoś
pampaliniłowca 2025-02-05, 22:07 2
Tak, boje się o niego. Tyle dobra ile zrobił w tak krótkim czasie... a nie ma nastepcy i jest teraz celem nr 1 na świecie
Zgłoś
Siriuz 2025-02-06, 13:39
Najlepszy manewr Hamburgery zrobią, jak sami pozbędą się lewackiego woke u siebie, a zostawią w Europie, opuszczą Nato i rozpętają wojnę z Rosją. Wtedy zostaną im tylko Chiny. Ostatnio patrzę jak tę ścierwa lewackie u nas wsiadły na Muska ostro.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-06, 20:26 1
Siriuz napisał/a:

Najlepszy manewr Hamburgery zrobią, jak sami pozbędą się lewackiego woke u siebie, a zostawią w Europie, opuszczą Nato i rozpętają wojnę z Rosją. Wtedy zostaną im tylko Chiny. Ostatnio patrzę jak tę ścierwa lewackie u nas wsiadły na Muska ostro.

A ja obserwuję zażenowanie i zawód na prawicy, po tym jak Trump chce zaorać Gazę i wbrew oczekiwaniom kacapów, nie wstrzymał pomocy wojskowej dla Ukrainy.
Nie taki zły ten Trump, jestem pozytywnie zaskoczony. A u siebie niech robi co chce, to nie nasza sprawa.

[ Dodano: 2025-02-06, 20:34 ]
Nome napisał/a:

Pani Karoline Leavitt podaje na co szła pomoc zagraniczna rządu USA

C🤬j z tymi równościowymi projektami, to kropla w morzu wydatków, wybrana dla celów propagandowych.

Problem w tym, że USAID finansuje też badania medyczne, np. nad Ebolą w Afryce, między innymi po to żeby monitorować nowe ogniska i je zabezpieczać zanim wirus się rozprzestrzeni.
Bez tego, czarni mogą nam go przywieźć do Europy i będziemy w ciemnej dupie.
Mam nadzieję, że skasują te niepotrzebne projekty i szybko przywrócą finansowanie tych pożytecznych, zanim będzie gnój.

[ Dodano: 2025-02-06, 20:41 ]
CzerstWybut napisał/a:

Ja p🤬lę, nagle się wszyscy ekspertami stali od USAID. Organizacja istnieje od lat, a gdyby nie Trump to byście o niej nigdy nie słyszeli.
Zgłoś
Sramnawas 2025-02-06, 21:13
CzerstWybut napisał/a:

Pięknie pokazane że to USA nie Rosja jest kretem a Rosja musiała wziąć odwet hahha amerykańskie onuce Viva La Rosja i upadlina USA prawdziwy malwersant i prowokator wojen światowych hahha dobre, amerykańskie onuce, teraz udadzą że nie widzą tego
Zgłoś
Nome 2025-02-07, 2:40 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Mam nadzieję, że skasują te niepotrzebne projekty i szybko przywrócą finansowanie tych pożytecznych, zanim będzie gnój.

ja też mam nadzieję, że przywrócą finansowanie pożytecznych projektów, jak na razie jakaś pani aktywistka z Polski płakała, że wstrzymano programy finansowania operacji zmiany płci i inne programy propagujące transgender... mam nadzieję, że na stałe

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-07, 16:24 1
Nome napisał/a:

ja też mam nadzieję, że przywrócą finansowanie pożytecznych projektów, jak na razie jakaś pani aktywistka z Polski płakała, że wstrzymano programy finansowania operacji zmiany płci i inne programy propagujące transgender... mam nadzieję, że na stałe

Obawiam się, że nie. Faktycznie odwołano wszystkich zagranicznych pracowników, a ogólnie w agencji ma pozostać chyba trzystu, którzy za c🤬j sobie sami nie poradzą. To porządki robione siekierą zamiast skalpelem.
A tymczasem w social mediach p🤬lenie, że cały USAID jest skorumpowany i służy ideologii woke, a wszyscy to łykają. Noż k🤬a, akurat siedzę w temacie i wiem, że to bzdura. To, że Musk tak twierdzi i jakieś opłacone anonimy w idiotycznych czapkach, albo wydziarani brodacze, to nie znaczy, że to prawda.
Nie dajcie się manipulować.
Zgłoś
majeńka 2025-02-08, 16:35 2
corpo_kills_me napisał/a:

Zajebista.

Ja p🤬lę, chciałam napisać "świetna jak na jej wiek" bo wygląda tak na 50+. Ale mając nazwisko, sprawdziłam. 27!!!

Jeśli chodzi do jakiejś kosmetyczki dla VIPów, musi to być firma która stosuje ivermectin itd zamiast leków.

TwójCzarnyPan napisał/a:

A ja obserwuję zażenowanie i zawód na prawicy, po tym jak Trump chce zaorać Gazę i wbrew oczekiwaniom kacapów, nie wstrzymał pomocy wojskowej dla Ukrainy.
Nie taki zły ten Trump, jestem pozytywnie zaskoczony.

Początkowo wstrzymał, ale to była tylko zagrywka aby dostać surowce. Nieco to chamskie ale skuteczne. Zaś zaoranie Gazy jest świetnym pomysłem jeśli się coś dobrego zrobi z ludnością — a niestety raczej nie widzę aby mu to wyszło. Tam jest mieszanka arabów (błee! swołocz!) i wielu innych narodów, sporo ludzi tam jest całkiem sensownych. Może tu jestem nieco uprzedzona, ale korelacja bycia arabem z byciem paskudnym ko🤬ą jest bardzo duża.

Za to akcje które Trump robi z aborcją zasługują na tabletki z ołowiu w ten głupi farbowany łep.

TwójCzarnyPan napisał/a:

C🤬j z tymi równościowymi projektami, to kropla w morzu wydatków, wybrana dla celów propagandowych.
Problem w tym, że USAID finansuje też badania medyczne, np. nad Ebolą w Afryce, między innymi po to żeby monitorować nowe ogniska i je zabezpieczać zanim wirus się rozprzestrzeni.
Bez tego, czarni mogą nam go przywieźć do Europy i będziemy w ciemnej dupie.

Trump mianował antyszczepionkowego oszołoma na szefa ministerstwa zdrowia, tak więc niestety jakoś nie mam nadziei że monitorowanie epidemii wróci.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie