podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<To dla wszystkich pseudo kozaczków, którzy chcą swobodnego dostępu do broni w Polsce.
Takie sceny co tydzień.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To dla wszystkich pseudo kozaczków, którzy chcą swobodnego dostępu do broni w Polsce.
Takie sceny co tydzień.
idąc takim tokiem myślenia to co tydzień powinno być zaszlachtowanie nożem , młotkiem , siekierą itp .
idąc takim tokiem myślenia to co tydzień powinno być zaszlachtowanie nożem , młotkiem , siekierą itp .
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Łatwiej kogoś zastrzelic niż zaj🤬 nożem itp Co pare dni byś slyszła ze jakis pijany sebix kogos zastrzelił...
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To dla wszystkich pseudo kozaczków, którzy chcą swobodnego dostępu do broni w Polsce.
Takie sceny co tydzień.
z tego co widziałem na filmie to jakiś typ chciał zaatakował typa który strzelał i to prawidłowa reakcja, atakujesz licz się z tym że zostaniesz odj🤬y, nie byłoby sadzenia byczków do p🤬d w rurkach, gw🤬cicieli do kobiet, bezsensownego trąbienia na ulicy, ludzie bardziej zważali by na słowa, z drugiej strony bezzasadne użycie broni czy atak z jej udziałem = czapa, po 3 latach takich zasad każdy chodzi z sprzętem ale waży słowo, nie fika bez powodu i jest spokój
Zapoznaj się ze statystykami. W US jeśli odejmie się przestępstwa murzyńskie to okazuje się, że nie ma tego więcej niż w Europie. Poza tym przypominam, że za naszą zachodnią granicą jest 10x więcej broni niż u nas - średnio co 5-ta osoba posiada broń. Jak często słyszysz o strzelaninach w Niemczech?
Dokładnie. Brawo. Broń palna wyrównuje szanse. Wolałbym mieć gnata za pazuchą wiedząc że mogę spotkać pijanego sebixa z gnatem niż nie mieć nic albo gaz pierzowy i również wiedząc że mogę spotkać nieobliczalnego sebixa.
Ale żeby mieć ten tok myślenia trzeba nie być mentalnym niewolnikiem.
w 2021 roku w PL było 381 zabójstw i usiłowań zabójstw przy użyciu narzędzi niebezpiecznych (czyli noży, siekier, młotków itp.)*
Więc jego tok rozumowania jest prawidłowy. Po prostu media nie nagłaśniają każdego przypadku który CODZIENNIE ma miejsce u nas w kraju.
Wybiórczo nas informują kiedy da się z tego ukręcić czas antenowy.
*
bezsensownego trąbienia na ulicy