Ale...
Oczywiście jest sezon na choroby, itd., ale to nieszczepienie wpisuje się w szerszy trend - np. nie dam dziecku antybiotyków przy zapaleniu płuc. Lekarz zalecił, ale ja wiem lepiej. Nie będę dawała aspiryny, ale kulki homeopatyczne. A później są efekty.
Pomijając fakt, że aspiryny nie podajemy dzieciom

Im się nie przetłumaczy. Oni sa jak płaskoziemcy.. A biznes jak biznes, nic w świecie nie ma za friko
byłem szczepiony jak zresztą prawie wszyscy i jakoś żyjemy. Chyba założę żłobek i przedszkole tylko dla dzieci bez szczepień, to był by dopiero biznes bo w zakład pogrzebowy też bym zainwestował i takie perpetuum mobile na hajs.
Ktoś Cię uprzedził

Ale mnie śmieszą ci eksperci bez szkoły średfniej bo nie dam wiary że ktoś po szko9le średniej nie wie ze wirusy mutuja i szczepionki są nieskuteczne :0 a dzieci zawsze choruja te szczepione i te nieszczepione , gdyby szczepionki były takie magiczne jak ciemnota z sadistika sobie marzy to nie było by chorób . a gdzie szczepionka na katar ?
Mam tylko nadzieję, że powyższy post spisano w tonie sarkastycznym, pełnym ironii i szyderstwa, konstrukcji persyflażu naśladującej manierę pisania wykształciucha z niepełnym gimnazjalnym

Jeśli na poważnie...

Mam tylko nadzieję, że powyższy post spisano w tonie sarkastycznym, pełnym ironii i szyderstwa, konstrukcji persyflażu naśladującej manierę pisania wykształciucha z niepełnym gimnazjalnym![]()
Jeśli na poważnie...![]()
Wierz mi, ciężko w to uwierzyć, ale... on wszystko pisze serio - każdy post

Wierz mi, ciężko w to uwierzyć, ale... on wszystko pisze serio - każdy post![]()
Chyba... zaczynam się bać

Mam tylko nadzieję, że nie wyrośnie/wyrósł z niego lokalny Richard Ramirez

podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz106% napisz, albo 166%. Będziesz równie wiarygodny. Ja p🤬lę...
Najlepszą reklamą dla nieobowiązkowych szczepionek są sami lekarze i ich zachowanie - 96% dzieci lekarzy jest niezaszczepionych
![]()
Oczywiście wyciągnąłeś tę informacje z dupy
Najlepszą reklamą dla nieobowiązkowych szczepionek są sami lekarze i ich zachowanie - 96% dzieci lekarzy jest niezaszczepionych
![]()
Taaa, informacja od ruskich lekarzy leczących na Syberii za pomocą mchu i wiecznej zmarzliny, którzy nie słyszeli o szczepionkach i antybiotykach.

Oczywiście ci sami ludzie wierzą we wszelkie możliwe teorie spiskowe jak na przykład ta, 10/10 wszystkie te łby siedzą na grupach typu stop nop i innych i wypowiadają się z pozycji autorytetów.
Jak wyjdę na ulicę i powiem, że jestem napoleonem to mnie zamkną w tworkach ale jak wyjdzie się na ulice i powie, że słyszy się głosy w głowie albo będzie się mówiło, że czuje się 12 letnią dziewczynką to to jest uznawane już za normalne...
Coś się poj🤬o do końca już.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !