Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale mnie śmieszą ci eksperci bez szkoły średfniej bo nie dam wiary że ktoś po szko9le średniej nie wie ze wirusy mutuja i szczepionki są nieskuteczne :0 a dzieci zawsze choruja te szczepione i te nieszczepione , gdyby szczepionki były takie magiczne jak ciemnota z sadistika sobie marzy to nie było by chorób . a gdzie szczepionka na katar ?
Mam tylko nadzieję, że powyższy post spisano w tonie sarkastycznym, pełnym ironii i szyderstwa, konstrukcji persyflażu naśladującej manierę pisania wykształciucha z niepełnym gimnazjalnym

Jeśli na poważnie...

Mam tylko nadzieję, że powyższy post spisano w tonie sarkastycznym, pełnym ironii i szyderstwa, konstrukcji persyflażu naśladującej manierę pisania wykształciucha z niepełnym gimnazjalnym![]()
Jeśli na poważnie...![]()
Wierz mi, ciężko w to uwierzyć, ale... on wszystko pisze serio - każdy post

Wierz mi, ciężko w to uwierzyć, ale... on wszystko pisze serio - każdy post![]()
Chyba... zaczynam się bać

Mam tylko nadzieję, że nie wyrośnie/wyrósł z niego lokalny Richard Ramirez

Najlepszą reklamą dla nieobowiązkowych szczepionek są sami lekarze i ich zachowanie - 96% dzieci lekarzy jest niezaszczepionych
![]()
Oczywiście wyciągnąłeś tę informacje z dupy
Najlepszą reklamą dla nieobowiązkowych szczepionek są sami lekarze i ich zachowanie - 96% dzieci lekarzy jest niezaszczepionych
![]()
Taaa, informacja od ruskich lekarzy leczących na Syberii za pomocą mchu i wiecznej zmarzliny, którzy nie słyszeli o szczepionkach i antybiotykach.

Oczywiście ci sami ludzie wierzą we wszelkie możliwe teorie spiskowe jak na przykład ta, 10/10 wszystkie te łby siedzą na grupach typu stop nop i innych i wypowiadają się z pozycji autorytetów.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie