Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz 2 temat kto z was obecnych obejrzal film vaxxed?
Polecam pozniej pogadamy....
Leje na wasze wywody. Moglbym zaczac wyklad na temat szczepien it'd ale widze ze z polglowkami nie za bardzo da rade dyskutowac... Rzuce tylko DLA prztkladu 2 rzeczy moze kilku z was otworza sie oczy.. Po poerwsze jestem rocznik 85 ja do ukonczenia 18 roki zycia otrzymalem 18 roznych szczepionek skojarzone badz tez nie... W ttm momencie zgodnie z kalendarzem szczepien dziecko urodOne np. Dzis do 18ki ma otrzac ponad 50 szczepionek.. Teraz pytanie do tych wielkich sadoli skoro wszystkie epodemie mialy swoj koniec w latach 90tych XX wieku po co pptrajac ilosc szczepien...
A teraz 2 temat kto z was obecnych obejrzal film vaxxed?
Polecam pozniej pogadamy....
no jakby nie patrzył jesteś dowodem, że szczepionki powodują autyzm...
Leje na wasze wywody [...]
No... to pojechałeś, kolego.
Nie przytaczam dalszej części cytatu bo oczy bolą...

no jakby nie patrzył jesteś dowodem, że szczepionki powodują autyzm...
Chyba ty....

Doucz się najpierw.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
toż to komunizm w najczystszej postaci
jedź do Korei Północnej i tam Ci państwo życie ułoży
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie