Główna Poczekalnia (2) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Danon99 2018-02-14, 12:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
głest 2018-02-14, 14:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
The_Generat 2018-02-14, 16:59
Zgłoś
saikomiki 2018-02-14, 18:51 5
Zgłoś
The_Generat 2018-02-14, 19:04 2
Zgłoś
adasko224 2018-02-14, 20:08 1
Leje na wasze wywody. Moglbym zaczac wyklad na temat szczepien it'd ale widze ze z polglowkami nie za bardzo da rade dyskutowac... Rzuce tylko DLA prztkladu 2 rzeczy moze kilku z was otworza sie oczy.. Po poerwsze jestem rocznik 85 ja do ukonczenia 18 roki zycia otrzymalem 18 roznych szczepionek skojarzone badz tez nie... W ttm momencie zgodnie z kalendarzem szczepien dziecko urodOne np. Dzis do 18ki ma otrzac ponad 50 szczepionek.. Teraz pytanie do tych wielkich sadoli skoro wszystkie epodemie mialy swoj koniec w latach 90tych XX wieku po co pptrajac ilosc szczepien...
A teraz 2 temat kto z was obecnych obejrzal film vaxxed?
Polecam pozniej pogadamy....
Zgłoś
The_Generat 2018-02-14, 20:49 5
adasko224 napisał/a:

Leje na wasze wywody. Moglbym zaczac wyklad na temat szczepien it'd ale widze ze z polglowkami nie za bardzo da rade dyskutowac... Rzuce tylko DLA prztkladu 2 rzeczy moze kilku z was otworza sie oczy.. Po poerwsze jestem rocznik 85 ja do ukonczenia 18 roki zycia otrzymalem 18 roznych szczepionek skojarzone badz tez nie... W ttm momencie zgodnie z kalendarzem szczepien dziecko urodOne np. Dzis do 18ki ma otrzac ponad 50 szczepionek.. Teraz pytanie do tych wielkich sadoli skoro wszystkie epodemie mialy swoj koniec w latach 90tych XX wieku po co pptrajac ilosc szczepien...
A teraz 2 temat kto z was obecnych obejrzal film vaxxed?
Polecam pozniej pogadamy....

no jakby nie patrzył jesteś dowodem, że szczepionki powodują autyzm...
Zgłoś
głest 2018-02-14, 22:53 2
adasko224 napisał/a:

Leje na wasze wywody [...]

No... to pojechałeś, kolego.

Nie przytaczam dalszej części cytatu bo oczy bolą...

Zgłoś
zbysio 2018-02-14, 23:29
The_Generat napisał/a:

no jakby nie patrzył jesteś dowodem, że szczepionki powodują autyzm...

Chyba ty....
Zgłoś
adasko224 2018-02-15, 0:45
Zgłoś
~Velture 2018-02-15, 7:12 2
Jeśli nie wiesz do czego służą śladowe ilości metali ciężkich w szczepionkach to jesteś zwykłym ignorantem co nie ma pojęcia o niczym więc dalsza dyskusja z tobą na dany temat nie ma najmniejszego sensu.
Doucz się najpierw.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Wiewór 2018-02-15, 8:45 3
Zgłoś
The_Generat 2018-02-15, 11:51
"Dobro społeczne jest nadrzędne w stosunku do widzimisię jednostki. "

toż to komunizm w najczystszej postaci
jedź do Korei Północnej i tam Ci państwo życie ułoży
Zgłoś
Wiewór 2018-02-15, 11:53 4
Zgłoś
The_Generat 2018-02-15, 16:14
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem