Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zn506 2025-04-05, 11:08 6
Plus za wstawienia Jacksona do galerii białych ludzi.

Macie konto na x?

Murzyni są faktycznie tak głupi jak by się wydawało. 95% Murzynów psuje opinię pozostałym 5%.

Codziennie nowe filmiki jak Murzyny skaczą po jakiejś babie. A w komentarzach inni Murzyni "to usprawiedliwione, bo kierunkowskazu nie właćzyłą jak skręcała, biali tesz bijo, o statystyki - ponad połowa pobić dokonywana jest przez białych! "per capita"? to jakaś rasistowska propaganda!"
Zgłoś
żmij 2025-04-05, 11:35 3
zn506 napisał/a:

Murzyni są faktycznie tak głupi jak by się wydawało. 95% Murzynów psuje opinię pozostałym 5%.

Zmień 95 na 99,9% a 5 na 0,1%.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
mynameisgod 2025-04-05, 12:00 2
wygląda jak jakiś ufoludek
Zgłoś
JoSeed 2025-04-05, 12:35 1
żmij napisał/a:

A całość na 40%... 😎
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-05, 13:59
Ta w 0:12😍😍😍
Zgłoś
35i 2025-04-05, 14:08 2
JoSeed napisał/a:

A całość na 40%... 😎

Jako, że dzisiaj sobota, zmieniłem na 40%.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-04-05, 14:17 2
mynameisgod napisał/a:

wygląda jak jakiś ufoludek

Coś w tym jest, faktycznie

Zgłoś
majeńka 2025-04-05, 17:48
żmij napisał/a:

Nie przesadzajmy. Pewnie i mocno ponad połowa czarnych jest w miarę porządna; są jednak ogromne różnice w zależności od miejsca gdzie patrzysz. W Chameryce w miejscu gdzie panuje "kultura" BLMów i 0.1% jest przeszacowaniem: jak dzieciak próbuje się uczyć jest przez wszystkich, włącznie z własnymi rodzicami, bity i wytykany. Spotkasz cz🤬cha gdzieś w korpo — jeśli nie jest diversity hire, będzie nie gorszy od białych. Podobnie w innych zawodach: cz🤬ch który pracuje np. jako butloszczoch jest zazwyczaj sensowny, ktoś mi nawet gadał że zwykle rozsądniejszy niż białe butloszczochy. Duże podkreślenie słowa "pracuje": nienawiść jakim BLMy do niego pałają nie jest jakimś wymysłem rasistów.

Tyle o Chameryce. Podobne różnice są między krajami: jakieś Sudany czy inne miejsca wielbienia Proroka Pedofila (pbuh): szukać kogoś nie-sk🤬iałego możesz ze świecą. Kongo? Ło ja p🤬lę. Za to w Nigerii w częściach gdzie nie ma islamu poziom stoi powyżej niektórych części Europy (Albania, Rumunia).

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
elim 2025-04-05, 19:28 2
Kiedyś słuchałem opowieści misjonarza w jakieś tv o tym jak rozmawiał z jednym takim czarnym rolnikiem z Afryki środkowej (nie pamiętam jakie państwo) bo zauważył że ten rolnik uprawia tylko niewielki kawałek swojego pola, no i się go o to pyta dlaczego tak robi, bo przecież jak obsieje całe to sprzeda nadwyżki i na tym zarobi. Na to mu ten czarny rolnik odpowiada - gdybym obsiał całe pole to wtedy by do mnie przyszli członkowie rodziny, nawet ci dalsi, z wyciągniętą ręką żeby im dać część jego zbiorów bo przecież jemu wystarczy tylko mała część z tego więc musi się podzielić z resztą. Więc stwierdził że właśnie dlatego obsiewa tylko tyle ile mu wystarczy bo większą ilość pochłoną pasożyty z jego rodziny.
Zgłoś
majeńka 2025-04-05, 19:55
@elim: ^
I to jest zdecydowanie niegłupi cz🤬ch.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
turbonekro 2025-04-06, 14:31
Ciekawe jak to jest być małpiszonem.
Zgłoś
Nyggus_Maximus 2025-04-06, 21:12 1
Jak to jest byc bialym? Zajebiscie nie trzeba codziennie op🤬lac kolby swoim homies na da hood
Zgłoś