Plus za wstawienia Jacksona do galerii białych ludzi.
Macie konto na x?
Murzyni są faktycznie tak głupi jak by się wydawało. 95% Murzynów psuje opinię pozostałym 5%.
Codziennie nowe filmiki jak Murzyny skaczą po jakiejś babie. A w komentarzach inni Murzyni "to usprawiedliwione, bo kierunkowskazu nie właćzyłą jak skręcała, biali tesz bijo, o statystyki - ponad połowa pobić dokonywana jest przez białych! "per capita"? to jakaś rasistowska propaganda!"
Macie konto na x?
Murzyni są faktycznie tak głupi jak by się wydawało. 95% Murzynów psuje opinię pozostałym 5%.
Codziennie nowe filmiki jak Murzyny skaczą po jakiejś babie. A w komentarzach inni Murzyni "to usprawiedliwione, bo kierunkowskazu nie właćzyłą jak skręcała, biali tesz bijo, o statystyki - ponad połowa pobić dokonywana jest przez białych! "per capita"? to jakaś rasistowska propaganda!"
zn506 napisał/a:
Zmień 95 na 99,9% a 5 na 0,1%.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Zmień 95 na 99,9% a 5 na 0,1%.
A całość na 40%... 😎
JoSeed napisał/a:
A całość na 40%... 😎
Jako, że dzisiaj sobota, zmieniłem na 40%.

mynameisgod napisał/a:
wygląda jak jakiś ufoludek
Coś w tym jest, faktycznie

żmij napisał/a:
Nie przesadzajmy. Pewnie i mocno ponad połowa czarnych jest w miarę porządna; są jednak ogromne różnice w zależności od miejsca gdzie patrzysz. W Chameryce w miejscu gdzie panuje "kultura" BLMów i 0.1% jest przeszacowaniem: jak dzieciak próbuje się uczyć jest przez wszystkich, włącznie z własnymi rodzicami, bity i wytykany. Spotkasz cz🤬cha gdzieś w korpo — jeśli nie jest diversity hire, będzie nie gorszy od białych. Podobnie w innych zawodach: cz🤬ch który pracuje np. jako butloszczoch jest zazwyczaj sensowny, ktoś mi nawet gadał że zwykle rozsądniejszy niż białe butloszczochy. Duże podkreślenie słowa "pracuje": nienawiść jakim BLMy do niego pałają nie jest jakimś wymysłem rasistów.Zmień 95 na 99,9% a 5 na 0,1%.
Tyle o Chameryce. Podobne różnice są między krajami: jakieś Sudany czy inne miejsca wielbienia Proroka Pedofila (pbuh): szukać kogoś nie-sk🤬iałego możesz ze świecą. Kongo? Ło ja p🤬lę. Za to w Nigerii w częściach gdzie nie ma islamu poziom stoi powyżej niektórych części Europy (Albania, Rumunia).
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Kiedyś słuchałem opowieści misjonarza w jakieś tv o tym jak rozmawiał z jednym takim czarnym rolnikiem z Afryki środkowej (nie pamiętam jakie państwo) bo zauważył że ten rolnik uprawia tylko niewielki kawałek swojego pola, no i się go o to pyta dlaczego tak robi, bo przecież jak obsieje całe to sprzeda nadwyżki i na tym zarobi. Na to mu ten czarny rolnik odpowiada - gdybym obsiał całe pole to wtedy by do mnie przyszli członkowie rodziny, nawet ci dalsi, z wyciągniętą ręką żeby im dać część jego zbiorów bo przecież jemu wystarczy tylko mała część z tego więc musi się podzielić z resztą. Więc stwierdził że właśnie dlatego obsiewa tylko tyle ile mu wystarczy bo większą ilość pochłoną pasożyty z jego rodziny.
@elim: ^
I to jest zdecydowanie niegłupi cz🤬ch.
I to jest zdecydowanie niegłupi cz🤬ch.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Jak to jest byc bialym? Zajebiscie nie trzeba codziennie op🤬lac kolby swoim homies na da hood