👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.Piotrek napisał/a:
Jeśli silnik jest wyłączony to nie działa wspomaganie kierownicy i hamulców, więc de facto uznaje sie ze te dwa uklady sa niesprawne.
No straszne! Jak oni biedni jeździli i jeżdżą dalej, bo pełno jest dalej takich pojazdów, bez takich wspomagaczy! Widać niektórzy już pomocy dziesiątek układów nie potrafią pojazdu prowadzić. W autosanie H9 przejechanie kawałka po mieście to było lepsze niż siłownia na ręce.
@ellsworth
Tylko tak się składa, że teraz u większości Aut jak nie pracuje silnik to hamulec możesz wbić w podłogę a on nie jest skuteczny bo nie ma co pompować płynu. Przekonałem się kiedyś o tym jak mi przed skrzyżowaniem zgasło Auto.
To samo jest z układem wspomagania.
Tylko tak się składa, że teraz u większości Aut jak nie pracuje silnik to hamulec możesz wbić w podłogę a on nie jest skuteczny bo nie ma co pompować płynu. Przekonałem się kiedyś o tym jak mi przed skrzyżowaniem zgasło Auto.

sereja3 napisał/a:
@ellsworth
Z ciekawości, co to za samochód? Bo z tego, co kojarzę, wspomaganie pomaga wcisnąć hamulec w podłogę. Z niedziałającym wspomaganiem ciężko wcisnąć pedał hamulca, gdyż cały płyn pompujesz Ty, a nie podciśnienie ze wspomagania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie