Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
moskalowy 2017-09-17, 23:21 43
C🤬k, c🤬kowi murzynem.
Zgłoś
giga92 2017-09-17, 23:30 25
Uj🤬 łapska przy samej dupie...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-18, 0:38 7
nie ale cyganie nie kradną to mowa nienawisci i w ogóle , najgorsze ejst to że my im płacimy 500 plus i inny socjal a oni się mnożą jak króliki i ustawiają polaczków , do narodcowców i kibiców na sadisticku zobaczcie sobie na jutubie program cyganie z limanowej czy jakoś tak nawet polaczkowa policja boi się cyganów
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-18, 1:37 1
@up Bo mamy potrzebę reformy sądownictwa, jedyna nadzieja w naszym prezydencie. Ja bym chciał by dodano zapis umożliwiający palić takie ścierwo na ulicach albo chociaż by poszkodowany mógł im oddać swoją szkodę w naturze. Ręka = 1000 zł, noga = 1500 bo może przyjść i jeszcze zaj🤬 drugą ręką... Coś pięknego
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-09-18, 5:56 5
Bez serca typ przecież widać że ma horom curke.
Zgłoś
SpeedyG 2017-09-18, 7:28 7
Jeżeli macie dziadków lub rodziców na obrzeżach miast lub wsiach to niech uważają na cyganów. Gównojady chodzą w godzinach rannych od domu do domu oferując na sprzedaż jakieś gówno, czyli garnki, ciuchy. Gdy napotkają staruszką i upewnią się że jest sam, to zaczynają odwracać jego uwagę (bo jest to cała rodzina gruzojadów) by niepostrzeżenie do mieszkania weszły ich małe gówniaki. Te z🤬by kradną biżuterię, pieniądze i wszystkie droższe rzeczy. Wiadomo gdzie ludzie chowają pieniądze więc szukają po poduszkami, w skarpetach i wszystkich skrytkach. Oczywiście polska policja ma to w dupie i nie zrobi nic by ich znaleźć.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-09-18, 8:21 6
O k🤬a, ja też trzymam w skarpecie. ....
Tylko zawsze w tej co mam na sobie
Zgłoś
montv2 2017-09-18, 9:39 3
Jak ja tych k🤬 nienawidzę.
Zgłoś
ProVVe 2017-09-18, 10:33 2
Robactwo do wytrucia

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-18, 13:03 4
cuurniprime napisał/a:

jedyna nadzieja w naszym prezydencie.

Zgłoś
POPISowyNumer 2017-09-18, 13:44 1
I weź tu ufaj ludziom

podpis użytkownika

KABUM!
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-18, 13:48 5
POPISowyNumer napisał/a:

I weź tu ufaj ludziom

Zgłoś
wojtasbbi 2017-09-18, 15:27 2
Mam babcie na wiosce. Staruszka. Pieniędzy i biżuterii nie ma. Dwie brudaski przyszły zaoferować koc. Spałem akurat na poddaszu . Gdy usłyszałem jak dwa guwna zaczęły łazić po domu. Oczywiście samochód na niemieckich blachach stal przy bramie. Po cichu zamknąłem dwie brudaski w pokoju i zadzwoniłem na policję. Policja przyjechała i uwaga: spisali tylko je najgorsze jest to że jak przyp🤬olisz brudaskom to będziesz odpowiadał jak za czlowieka... Szkoda że nie można do nich strzelać
Zgłoś
Konto usunięte 2017-09-18, 16:17 4
Cytat:

Mam babcie na wiosce. Staruszka. Pieniędzy i biżuterii nie ma. Dwie brudaski przyszły zaoferować koc. Spałem akurat na poddaszu . Gdy usłyszałem jak dwa guwna zaczęły łazić po domu. Oczywiście samochód na niemieckich blachach stal przy bramie. Po cichu zamknąłem dwie brudaski w pokoju i zadzwoniłem na policję. Policja przyjechała i uwaga: spisali tylko je najgorsze jest to że jak przyp🤬olisz brudaskom to będziesz odpowiadał jak za czlowieka... Szkoda że nie można do nich strzelać

Profilaktycznie wp🤬liłbym pasem albo pałą policyjną (bądź tą białą od stróży co torów pilnują)
Jak wezwie Policję to gadasz że stali przy drzwiach, babka potwierdzi że gruzojady stały przy drzwiach i nikt nie ma dowodu że to Ty, dodatkowo obarczyłbym mamusię ścierw i podał o to że je bije
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie