👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i tak leci 20 zł/h, a potem za panele trzeba bulić jak by to był parkiet.
W netach jest multum filmików z tego typu zabaw więc dziwie się, że nadal są osoby, które się na to nabierają
@up, Co to są dramy blogerów?
A tak poza tym to jakby mi tak robotnik robił sobie jaja w domu podczas pracy to nikt by już go nie wynajął.
A tak poza tym to jakby mi tak robotnik robił sobie jaja w domu podczas pracy to nikt by już go nie wynajął.
dżuma napisał/a:
W netach jest multum filmików z tego typu zabaw więc dziwie się, że nadal są osoby, które się na to nabierają
No bo każdy na świecie to internauta siedzący całe dnie przed kompem i przeglądający wszystkie tego typu strony , zdziwisz się ze są inne aktywności na spędzanie wolnego czasu , teraz jest światowa patologia internetu , nikt z moich znajomych nie przegląda się całe internetu, czasem coś przez przypadek , i ja zajrzę 2 razy w tygodniu a nie jak kiedyś zawsze na bieżąco.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie