Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Essent 2018-03-05, 16:52 25
NIe potrafi się dogadać i szkody robi.J🤬a dzicz
Zgłoś
janlew 2018-03-05, 17:10 3
K🤬a mać, założyliście Liberię to z niej skorzystajcie !!!
Zamiast tego że uwolniony niewolnik może tam pojechać, było zrobić że musi. Trzy litery źle, i zafundowaliście sobie rozp🤬ol. No ale jako to mówią ...nigdy nie jest za późno by zacząć zmieniać świat.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2018-03-05, 17:10
Ja bym porozjeżdżał dzicz. Tak samo się zachowują jak polscy narodowcy czuje że ma obstawę 5 kolegów co w razie co mu pomogą i kozaczy by zaimponować. A oni go podziwiają.

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
garota 2018-03-05, 17:15 20
@up

Co p🤬deczko ty też siedziałeś w samochodzie i nie miałeś jaj żeby skończyć co zacząłeś? Uwaga lewak lamus zlokalizowany.
Zgłoś
janlew 2018-03-05, 17:17 12
S.T.U_Cummins napisał/a:

Ja bym porozjeżdżał dzicz. Tak samo się zachowują jak polscy narodowcy czuje że ma obstawę 5 kolegów co w razie co mu pomogą i kozaczy by zaimponować. A oni go podziwiają.

Ktoś tu chyba dostał w p🤬dę za rurki i różową koszulkę. Pięciu ich było i dopiero piąty ci dał radę co ? ...hehe
Idź leczyć p🤬dosmutki gdzie indziej. Aha i różnica jest taka, że narodowcy są u siebie.
Zgłoś
gtrunio 2018-03-05, 17:20 1
jakie ładne gatki, dopiero z pierdla wyszedł?
Zgłoś
teken 2018-03-05, 17:42 1
dlaczego po prostu ich nie rozjechał ?

podpis użytkownika

Zgłoś
Dzisiaj 2018-03-05, 18:27 3
W tym momencie pan z samochodu powinien wyciągnąć swojego glocka i z niego skorzystaćw obawie o własne życie...
Zgłoś
J................3 2018-03-05, 19:35
gtrunio napisał/a:

jakie ładne gatki, dopiero z pierdla wyszedł?

A może dostał angaż w arabskim filmie krótkometrażowym...
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2018-03-05, 22:47 4
garota napisał/a:

@up

Co p🤬deczko ty też siedziałeś w samochodzie i nie miałeś jaj żeby skończyć co zacząłeś? Uwaga lewak lamus zlokalizowany.

.
janlew napisał/a:

Ktoś tu chyba dostał w p🤬dę za rurki i różową koszulkę. Pięciu ich było i dopiero piąty ci dał radę co ? ...hehe
Idź leczyć p🤬dosmutki gdzie indziej. Aha i różnica jest taka, że narodowcy są u siebie.

W tym momencie pokazaliście że w cale nie odbiegacie od tego czarnego z filmiku. Rurek nie noszę i z c🤬jostwem się nie zadaje narodowcy dla mnie to największy margines społeczny potem są ćpuny (raz w tygodni (lub częściej) wali w nochal/jara zioło) bez ambicji, alkoholicy itd. Już wiem że w normalną męską dyskusje nie można z wami wejść bo zaraz jak zwierzęta będziecie chcieli użyć argumentu siły. Co nie otwiera się scyzoryk w kieszeni?
Jak bym sam na sam rozmawiał z którymś z was byś spuścił głowę a jak z obstawą koleżków to kozak a na drugi dzień w środku dnia sam muszę podchodzić się witać czy nie chce podyskutować i tylko strach w oczach widzę takich agentów jak wy.

Jeszcze dodajcie że jesteście zwolennikami broni palnej po co wam to? Dorobiliście się auta za 200K ? Czy broń potrzebna do przewagi w słownych dyskusjach

Powiedzcie mi czemu najczęściej w parze z narodowcem idzie ćpanie"?

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
v................0 2018-03-05, 23:13
Niby bambo ale kopa fajnego sieknął.
Zgłoś
wzx123 2018-03-05, 23:35
S.T.U_Cummins napisał/a:

.

W tym momencie pokazaliście że w cale nie odbiegacie od tego czarnego z filmiku. Rurek nie noszę i z c🤬jostwem się nie zadaje narodowcy dla mnie to największy margines społeczny potem są ćpuny (raz w tygodni (lub częściej) wali w nochal/jara zioło) bez ambicji, alkoholicy itd. Już wiem że w normalną męską dyskusje nie można z wami wejść bo zaraz jak zwierzęta będziecie chcieli użyć argumentu siły. Co nie otwiera się scyzoryk w kieszeni?
Jak bym sam na sam rozmawiał z którymś z was byś spuścił głowę a jak z obstawą koleżków to kozak a na drugi dzień w środku dnia sam muszę podchodzić się witać czy nie chce podyskutować i tylko strach w oczach widzę takich agentów jak wy.

Jeszcze dodajcie że jesteście zwolennikami broni palnej po co wam to? Dorobiliście się auta za 200K ? Czy broń potrzebna do przewagi w słownych dyskusjach

Tak ładnie pogaszeni jedną wypowiedzią. Teraz uważaj bo może być odzew "zobaczymy czy byłbyś taki cwany mówiąc mi to w twarz"
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-03-06, 1:01
"narodowcy są u siebie" narodowcy u siebie są tylko w grobie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
garota 2018-03-06, 8:19 1
S.T.U_Cummins napisał/a:

.

A ty pokazałeś że jesteś jeszcze dalej za murzynami. Dla ciebie to dla ciebie tamto...kogo obchodzi co cię boli lamusie. Jesteś tylko p🤬dą która narzeka ciągle na to samo. P🤬dą jesteś, nieważne kto cię wyr🤬ał w życiu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie