Nieśmieszny mem trochę jakby zrobiony przez motocyklistę który nie wierzy w kask xD
raczej na poziomie sześciolatka
Co to k🤬a, demotywatory czy wiocha?
Przez pomyłkę kliknąłem browca...

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Co to k🤬a, demotywatory czy wiocha?
Jbzd.com.pl - najgorsze obrazki w internecie!
podpis użytkownika
I tak to jest.Przed publikacją czegokolwiek na sadolu powinien być obowiązkowy seans godziny z najlepszych filmików z harda i test wielokrotnego wyboru sprawdzający zdobytą wiedzę. Tylko po tym człowiek może w pełni świadomie odpowiedzieć sobie na pytanie czy powinien coś publikować w tym miejscu.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Przed publikacją czegokolwiek na sadolu powinien być obowiązkowy seans godziny z najlepszych filmików z harda i test wielokrotnego wyboru sprawdzający zdobytą wiedzę. Tylko po tym człowiek może w pełni świadomie odpowiedzieć sobie na pytanie czy powinien coś publikować w tym miejscu.
Gdzie mogę znaleźć taką komplikacje?
raczej na poziomie sześciolatka
Odezwał się przygłup o jeszcze głupszej nazwie użytkownika. Mając zerowy wkład w publikację na tej stronie chciałbyś innych pouczać? Szczym ryj lepiej.
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Przed publikacją czegokolwiek na sadolu powinien być obowiązkowy seans godziny z najlepszych filmików z harda i test wielokrotnego wyboru sprawdzający zdobytą wiedzę. Tylko po tym człowiek może w pełni świadomie odpowiedzieć sobie na pytanie czy powinien coś publikować w tym miejscu.
Za karę ze 2 godziny kinematografii suborga, tak na początek.
Gdzie mogę znaleźć taką komplikacje?
Podpinam się pod pytanie ?