Ostatnimi czasy interesuje się modelarstwem, a dokładniej zaczynam czytając fora. Film przedstawiający model RC zdalnie sterowany i umiejętności pilota - szczególnie te na końcu
HD bo na to się patrzeć nie da
/watch?feature=player_embedded&v=i6LvQaaSqNg
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-23, 8:47
szwab pewnie na messerschmittach latał z bombami na warszawę i stąd ten skill
konto usunięte
2013-04-23, 9:31
Przyjemnie się to ogląda (polecam na yt). A miejscówki też ma zajebiste
Takie tam... niemieckie bzykanie.
Jak kupisz sobie pierwszy tani model (no i w skali Twoich przychodów to będzie tani model) to zobaczysz jak szybko będziesz próbował przelatywać nim przez okna ;p
Fajnie, fajnie, ja nie tyle się interesuję modelarstwem, co trochę lotnictwem z czasu IIWŚ... Chciałem sobie polatać modelem Mosca, ale kutfa jak zobaczyłem, że sam model 120€ plus przesyłka, to już za silnikami nawet nie patrzałem...
K🤬a, niby filmik kręcony u gebbelsów ale muszę powiedzieć, że miejsca pokazane na filmiku po prostu piękne.
Wszystko fajnie, ale gdzie tutaj jest ryzyko? O.o
konto usunięte
2013-04-23, 14:30
Kuźwa... piękno lotniczego modelarstwa. Obejrzeć wszystko z nieosiągalnej perspektywy.
Jak tylko uda mi się podjąć jakąś zdatną do wieloletniego odkładania kasy robotę, inwestuję w model.. pływający, albo latający.. lepszej odskoczni od codzienności dla takich jak ja chyba nie ma.
konto usunięte
2013-04-23, 14:54
Zaskakująca jest postać pojawiająca się w prawie każdym kadrze...przypadek?!
konto usunięte
2013-04-23, 15:07
masakra - niezły skill
konto usunięte
2013-04-23, 15:15
7:02
konto usunięte
2013-04-23, 15:22
Zbudować większy, wmontować karabinek na przodzie, podwiesić bombkę i dopiero wtedy nagrywać akcje w mieście.
konto usunięte
2013-04-23, 15:26
ciekawe ile razy sklejał go od nowa