📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

Ostatnio jakiś ziemniak produkował się na pejsie pod obrazkiem reklamującym Borderlands 3, że "panie boga obrażajom" więc nie mam więcej pytań.
Jakby islam i ałłacha z mahometem obrażali, to nikt by się z wjazdu na chatę nie dziwił.

Też chyba tam w sondażach dla Pis,nie jest rewelacyjnie.Kaczyński zawsze dbał,żeby po prawej stronie,nic nie wyrosło,a tutaj jest Konfederacja i nie ma jak jej atakować,bo to jest taki alternatywny Pis.Tego Kaczyński się najbardziej zawsze obawiał,a teraz chyba zaspał,albo za bardzo skupił się na rudym.To nie jest ruch dla wyborców centrowych o których Pis zawsze musiał walczyć przed wyborami.Czyżby Konfederacja kuła beton?

stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:
.Czyżby Konfederacja kuła beton?
Kuja ale za bardzo w ruskiej dupie siedzą. Maja w wyborach jakiegoś spiocha z Doniecka, sam Korwin latał na Krym i to z komuchami pod pachę. a w Polsce kacapia nie ma dużej popularnosci, tak 5-6% zbiora.
A moje uczucia obraża przystrojenie obrazu Matki Boskiej Częstochowskiej złotem i klejnotami. Jest to profanacja, bo stoi w sprzeczności z ideą ubóstwa i skromności KIK. Także zmienia i zasłania obraz.
htp napisał/a:
A moje uczucia obraża przystrojenie obrazu Matki Boskiej Częstochowskiej złotem i klejnotami. Jest to profanacja, bo stoi w sprzeczności z ideą ubóstwa i skromności KIK. Także zmienia i zasłania obraz.
poligon6 napisał/a:
Kuja ale za bardzo w ruskiej dupie siedzą. Maja w wyborach jakiegoś spiocha z Doniecka, sam Korwin latał na Krym i to z komuchami pod pachę. a w Polsce kacapia nie ma dużej popularnosci, tak 5-6% zbiora.
To fakt, Konfederacja siedzi w ruskiej dupie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie