👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potraficie tylko pisać jak to nie jesteście oburzeni homoseksualizmem czy robicie coś w związku z tym? ;D
matury piszą, dno umyslowe w domu siedzi i komentuje posty na sadolu ...
Jestem apostatą ale jak widzę coś takiego to mnie w ch...u strzyka. Ja rozumiem łamanie tabu i nawet staram się pojąć wszelakie formy indywidualności wraz z tzw. "sztuką", no ale pewnych symboli się nie rusza. Jesteś pedał, to sobie bądź a nie lataj z piórkiem w dupie po ulicy z Matką Boską stylizowaną na twój symbol.
A mnie bawi.!
Niedorozwinięte maupy, które są tak nowoczesne i oświecone, że muszą obrażać inne maupy. Cóż za zoo.
Niedorozwinięte maupy, które są tak nowoczesne i oświecone, że muszą obrażać inne maupy. Cóż za zoo.

Świeża sprawa: w Londyńskiej Saatchi Gallery muzułmanie stwierdzili, że jakis obraz ich obraża to od razu został zasłonięty. Wygląda na to, że wkraczają u nas europejskie standardy - ktoś obraża uczucia religijnie to ponosi konsekwencje
skywalker75 napisał/a:
Myślę, ze to jednak normalne demokratyczne standardy. Przychodzą wtedy, kiedy już prawdopodobnie nie śpisz, a jeszcze nie wyszedłeś do pracy. Nikt nie bedzie się bawił w szukanie i wyciąganie ludzi z biur kiedy już dziennikarze zdążą dojechać i będą robić jeszcze wiekszą aferę.
Widzę że robisz rozróżnienie na okres wczesno-sowiecki i późno? Hehe, myślałem że w dzisiejszych czasach tacy debile już wymarli, ale widać trwałem w błędzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie