👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto się boi Gargamela
Niechaj zaraz idzie spać
Bo to filmy dla tych co się lubią bać!
tvp.info/42250807/08052019-2149/program-w-tyle-wizji,odc-806
tvp.info/24701617/program-w-tyle-wizji
P.S. tylko pedały oglądają kabarety i standupy
Niechaj zaraz idzie spać
Bo to filmy dla tych co się lubią bać!
tvp.info/42250807/08052019-2149/program-w-tyle-wizji,odc-806
tvp.info/24701617/program-w-tyle-wizji
P.S. tylko pedały oglądają kabarety i standupy

Chcemy czy nie chcemy jest to usankcjonowane prawnie.
Art. 196
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Ja jestem za skasowaniem tego i wtedy będzie wolna amerykanka.
Art. 196
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Ja jestem za skasowaniem tego i wtedy będzie wolna amerykanka.

Niezwyciężony napisał/a:
Więc w polsce narodowo katolickio homofobicznej para pedałów może wychowywać dziecko zgodnie z prawem.
Tylko dziecka szkoda, para dewiantów skazuje młodego człowieka na chora i niepełnosprawna rodzine, by cos sobie udowodnić.
Niezwyciężony napisał/a:
Dziwi cię to bo mentalnie i intelektualnie tkwisz w średniowieczu a świat poszedł na przód
Ale jaki postęp tu sie dokonał? Pedał zawsze mógł wyr🤬ać laskę, ty też możesz wyr🤬ac pedała. Ale czy to postep?
Hipotetycznie.
Lepiej, żeby dziecko wychowane było przez dwóch normalnych pedałów albo lesby czy wielodzietną rodzinę patusów nierobów alkoholików pseudopatriotów nacjonalistów?
Kto wychowa bardziej wartościowego obywatela?
Lepiej, żeby dziecko wychowane było przez dwóch normalnych pedałów albo lesby czy wielodzietną rodzinę patusów nierobów alkoholików pseudopatriotów nacjonalistów?

Kto wychowa bardziej wartościowego obywatela?

Ż__ków sobie obrażajcie....a nie bo tam piniondze dajo i stołki.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie