Fake, rurka która wyszła jest o wiele dłuższa niż długość o ile opadł stołek a kobieta z tyłu niby krzyczy ale siedzi na tej kanapie i się nie rusza jak kłoda jakaś.
właśnie sobie przypomniałem, że siedzę na cylindrze o nośności 100kg wycelowanym prosto w dupę...
podpis użytkownika
:oneko:

@rahasol
nie fake, gościu po prostu usiadł na skraju stołka, przez co nie miał dupy nad środkiem. Ten bolec mu za plecami przeszedł
nie fake, gościu po prostu usiadł na skraju stołka, przez co nie miał dupy nad środkiem. Ten bolec mu za plecami przeszedł
elektrycerz napisał/a:
@rahasol
Jakby mu wszedł w dupę, to mogłoby się skończyć nawet śmiercią.
Ku przestrodze - nie róbcie takich żartów kolegom.

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

rahasol napisał/a:
Fake, rurka która wyszła jest o wiele dłuższa niż długość o ile opadł stołek a kobieta z tyłu niby krzyczy ale siedzi na tej kanapie i się nie rusza jak kłoda jakaś.
"W Chinach wskutek obrażeń spowodowanych wybuchem zbiornika ze sprężonym powietrzem umieszczonego pod siedzeniem krzesła biurowego z pneumatyczną regulacją zmarł czternastoletni chłopiec.
Zbiornik ze sprężonym gazem wybuchł wtłaczając odłamki metalu do odbytu ofiary. Spowodowało to krwotok, który był bezpośrednią przyczyną śmierci chłopca.
W 2007 roku miał miejsc podobny wypadek. 68-latek skończył z wbitym w tylną część ciała 20-centymetrowym kawałkiem krzesła. Na szczęście przeżył.
Według serwisu Anorak krzesła były produkcji chińskiej."
MAREK MARUSZCZAK
Źródło: Gizmodo • Anorak