Oczywiście ryj w smartfonie, k***a.
Pewnie live robił jak wysiadać poprawnie z auta

Fejk jak c🤬j. Po co by go pedał nagrywał? Telefon jest wygaszony aż do momentu gdy nie zobaczyli w lusterku że autobus jest blisko. Poza tym kto wysiada tak bokiem rozchylając drzwi na maksa? No wiem, nasz Velture Ale tu nie ma na to uzasadnienia. Te drzwi miały zahaczyć o ten samochód.
k🤬a zepsułeś cała zabawę
. Poza tym kto wysiada tak bokiem rozchylając drzwi na maksa?
chińczyk ze sztuczną nogą?
Fejk jak c🤬j. Po co by go pedał nagrywał? Telefon jest wygaszony aż do momentu gdy nie zobaczyli w lusterku że autobus jest blisko. Poza tym kto wysiada tak bokiem rozchylając drzwi na maksa? No wiem, nasz Velture Ale tu nie ma na to uzasadnienia. Te drzwi miały zahaczyć o ten samochód.
fejk kto zrobili Twoi starzy jak r🤬ali się i zrobili ciebie
Nie wiem kto jeszcze tak wysiada, ale wiem kto wsiada. Specjalista. Znawca motoryzacji. I autko troszkę droższe
chińczyk ze sztuczną nogą?
Pewnie ich sporo.
Za to takiego ciula, bezdennie głupiego, z ostrym niedoj🤬iem mózgowym ciężko znaleźć.
Oczywiście ryj w smartfonie, k🤬a.
Dzięki, iż mnie olśniłeś, bo myślałem, że na wibracjach w Twojej dupie.