Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
konto usunięte 2019-04-11, 14:24 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marek_0485_pol 2019-04-11, 14:51 79
poligon6 Ty jakis spedalony.... Fajna dupeczka z poczuciem humoru ...
Zgłoś
de_Sade 2019-04-11, 15:00 12
No inteligencją mi nie zaimponowała, ale jednak jest co przytulić i pomiętosić; i na pewno nie jest brzydka!
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:08 7
Marek_0485_pol napisał/a:

Zobacz na jej morde, mimo tony tapety nadal ma mongolski ryj.
Zgłoś
pazuzu 2019-04-11, 15:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:19 4
Marek_0485_pol napisał/a:

I do tego idiotka,nic tylko brać
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:23 7
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:

I do tego idiotka,nic tylko brać

Nie gustuje w modelach zmywarek z 8 bitowym CPU, rozumiem że niektórym wystarczy jak zmywarka nie sra w miejscu pracy, ale czasami lepiej zainwestować w model który zrobi ci kanapke, wyprasuje koszule a nawet przyniesie piwo z lodówki nie wydajac przy ty dodatkowych dźwieków poza potwierdzeniem przyjecia komendy.

Przedstawiony model zdaje się prezentować jedynie nikłe walory wizualne typu "ulana locha", w którą jedynie mozna ładować.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:37 24
Każdy wie poligon6, że jesteś zwyczajnym kryptopedałem i twoje ciągłe zainteresowanie LGBT to potwierdza. Nawet nie udawaj, że posiadasz jakikolwiek gust dotyczący kobiet.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:41 4
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:48 1
Cieszy mnie, że przynajmniej wobec mnie jesteś szczery, ale nie jestem zainteresowany. Ja jednak wole kobiety.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 15:57 7
TB303 napisał/a:

Cieszy mnie, że przynajmniej wobec mnie jesteś szczery, ale nie jestem zainteresowany. Ja jednak wole kobiety.

Nie bądź taki skromny i nieśmiały, z mamą się nie liczy, dlatego do mnie przychodzisz.
Zgłoś
Hokquu 2019-04-11, 18:09
Dlatego baby nie mogą pracować w fachu w którym się można uszkodzić,
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-04-11, 18:17 1
Jakoś ta gadka i amerykański, niezdradzający myślenia wyraz twarzy nie zachęcają.
Znikąd się to nie bierze, że ludzi stamtąd uznaje się za, delikatnie mówiąc, niezbyt rozgarniętych (poza wyjątkami).
Zgłoś
impressa88 2019-04-11, 19:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem