podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@up
Typowe objawy przy paleniu bardzo mocnego ekstraktu z szałwii wieszczej. Klepie dopiero w momencie wypuszczania.
Raz w życiu próbowałem (pierwszy i ostatni) i podczas trzymania w płucach nic a jak wypuszczalem to w sekundę mnie poskładało.
Przywiozłem 2x 1g fiolki x20 ekstraktu do PL jak wracałem (nie bylo wtedy jeszcze u nas dopalaczy i nikt nie wiedział co to jest).
Kumple nie wierzyli jak mówiłem jakie to mocne. Jeden chciał zapalić. Mowie innym aby stanęli wokół niego i go łapali jak upadnie.
Śmiali się, że p🤬le... Nikt typa nie złapał.
P🤬lnij się w łeb. Przestań zmyślać. Rudy niestety pozostaniesz.
Taki jesteś wszechp🤬lący? A to? Mówi ci to coś?
Obrazek
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<P🤬lnij się w łeb. Przestań zmyślać. Rudy niestety pozostaniesz.
Taki jesteś wszechp🤬lący? A to? Mówi ci to coś?
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…W temacie szałwii
![]()
Najbardziej podoba mi się to płynne przejście ze stanu rozbawiania w paranoję![]()