Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nobel Obamy
S................h • 2009-10-09, 17:54
No i się zaczęło

osobiście pierwszy rozłożył mnie na łopatki

Cytat:

Barack Obama dostał Nobla za pokój, TurboDymoMan zawstydził Obamę, dostał 50% większego Nobla za pokój z aneksem kuchennym!

Cytat:

Nobel dla Obamy, to i order uśmiechu Polańskiemu

Zgłoś
Gondone 2009-10-09, 18:53
TDMan jak zawsze głupi, ale to z polańskim dobre
Zgłoś
R................g 2009-10-09, 19:16
Zgłoś
M................a 2009-10-09, 19:44 1
wspaniałe xD pokój z aneksem kuchennym <3
Zgłoś
xyz893 2009-10-09, 21:37 12
Nagrody Nobla dla cz🤬chów. Koniec Świata teraz czekamy na pierwszego Nobla dla szympansa za pokój w dżungli
Zgłoś
M................l 2009-10-09, 22:03 2
Obama ma największą armie świata i prowadzi dwie wojny
Panowie z komisji Noblowskiej albo maja długi w USA albo już nie mogą doczekać się prima aprilis
Zgłoś
~Vuko 2009-10-09, 22:18 1
Poprawka ;d
O ile się nie mylę, to nie Komisja Noblowska stoi za tym, tylko ten kto go zgłosił ;dd
Albo Szwedzi tęsknią za dżunglą i murzynem za płotem...
Zgłoś
w................s 2009-10-09, 22:27
k🤬a ale to wali szfindlem na odległość za co ten asfalt dostał ?? Podobno za to że ma chęci!! K🤬a aja mam chęci wynaleźć lek na raka czy ekipa ze Szwecji i mi przyzna nobla ??
Zgłoś
ambroz66 2009-10-09, 22:39 11
Opinie w Stanach Zjednoczonych na temat Nobla dla prezydenta są podzielone - jedni sie cieszą, drudzy się dziwią.... a cała reszta się zastanawia gdzie jest ta Norwegia.

Zgłoś
P................t 2009-10-10, 4:04 1
Zgłoś
S................h 2009-10-10, 10:21 2
dzis wpadl tez klasyk

Cytat:

Nobel skończył się na "Kill'em All"

Zgłoś
s................t 2009-10-10, 21:37
niedlugo mu dadza krzyz odrodzenia polski, k🤬a banda hipokrytow, matolow, nastepnego nobla dostanie koles od sloika w dupie ide o zaklad
Zgłoś
~Angel 2009-10-10, 22:26
snout napisał/a:

niedlugo mu dadza krzyz odrodzenia polski, k🤬a banda hipokrytow, matolow, nastepnego nobla dostanie koles od sloika w dupie ide o zaklad

Osobiście jestem za noblem dla tego kolesia, a nawet dał bym u Oscara za najlepszą rolę pierwszoplanową ,drugoplanową, reżyserię, dźwięk, scenariusz, efekty specjalne a nawet za kostiumy.

podpis użytkownika

Zgłoś
M................a 2009-10-10, 22:26
a ja mam na to wyj🤬e, wszyscy kandydaci do tego nobla byli o dupę roztrzaś.
Zgłoś
ambroz66 2009-10-10, 22:40 1
Wiadomość z ostatniej chwili:
Denzel Washington, który najprawdopodobniej wcieli się w rolę Baracka Obamy, w mającym powstać filmie biograficznym o obecnym prezydencie USA, otrzymał za tę kreację Oscara.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie