Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Noc poślubna
s................2 • 2013-10-11, 17:58
W czasie nocy poślubnej on pyta nieśmiało:
- Czy rzeczywiście jestem pierwszym, który śpi z tobą?
- Jeśli zaśniesz, to faktycznie będziesz pierwszy

Jeżeli się podoba wrzucę jeszcze, jak nie to spalić
Zgłoś
S................m 2013-10-11, 18:47 7
ja tam wolałbym nie być pierwszym... no bo tak - są dwie opcje.
1. Zabuja się w Tobie w stopniu psychicznym (syndrom pierwszego razu) i już całe życie będzie Cię dręczyć
2. Ty się zabujasz, a potem ona stwierdzi, że chętnie by sprawdziła jak to jest z innym bo przeciez nie ma porownania

tak czy tak, przej🤬e

no chyba, że wydymasz i sp🤬olisz, ale to dla mnie sk🤬ysyństwo
Zgłoś
6................6 2013-10-12, 3:30 4
@up
1. Gówno prawda. Musiałbyś walić jakąś mentalnie niedorobioną laskę żeby dręczyła cię całe życie. Sam miałem przyjemność z dwoma dziewicami. Jedna dała sobie spokoj po 3 latach, druga po jednym. Z obiema zerwałem ja.
2. Da się rozstać bez obustronnego rozp🤬olu. To raz. Dwa, są laski, którym więcej niż jeden nie potrzeba. Osobiście znam jedną, ale nie jest moja Za to mam z nią taki kontakt, że WIEM.

Co prawda to Sadistic, a nie drogie Bravo, ale ostatnio na tym portalu jest tyle c🤬jozy, że mój komentarz sprawy i tak nie pogorszy.

ani nie polepszy.
Zgłoś
pakicito 2013-10-12, 12:08
Cytat:

Jeżeli się podoba wrzucę jeszcze, jak nie to spalić

co wrzucisz?
Zgłoś
D................s 2013-10-12, 12:58 3
606 napisał/a:

Co prawda to Sadistic, a nie drogie Bravo, ale ostatnio na tym portalu jest tyle c🤬jozy, że mój komentarz sprawy i tak nie pogorszy.

ani nie polepszy.

...Twój niestety pogorszył.

@saimon292
dawaj więcej
Zgłoś
evilbg 2013-10-12, 13:24
Cytat:

no chyba, że wydymasz i sp🤬olisz, ale to dla mnie sk🤬ysyństwo

Masz rację. Dymanie to sk🤬ysyństwo i nie pakuj się w to. Będę niósł ten krzyż za Ciebie.
Zgłoś
S................m 2013-10-12, 14:38
evilbg napisał/a:

Masz rację. Dymanie to sk🤬ysyństwo i nie pakuj się w to. Będę niósł ten krzyż za Ciebie.

dyma to się suki, a nie dziewice... do nich szacunek tym bardziej do takich które już te 18+ mają bo i one się szanują.

no chyba, że są brzydkie itp wtedy to taka obojetnosc bo jasnym jest, ze moze i by chcialy, ale ich nie chca
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-10-12, 14:47
saimon292 i jak dałeś w kimono ?

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Małolata 2013-10-12, 15:11 1
Piti1234555 napisał/a:

ja tam wolałbym nie być pierwszym... no bo tak - są dwie opcje.
1. Zabuja się w Tobie w stopniu psychicznym (syndrom pierwszego razu) i już całe życie będzie Cię dręczyć
2. Ty się zabujasz, a potem ona stwierdzi, że chętnie by sprawdziła jak to jest z innym bo przeciez nie ma porownania

Czyli albo ona się zabuja, albo on.

A co jeśli zabujają się oboje i w dodatku w tym samym czasie*?

*w tym samym czasie to niekoniecznie w tej samej minucie. Po prostu nie że najpierw jedno jest zakochane, a kiedy mu przejdzie, to zakoc🤬je się drugie.

podpis użytkownika

"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie r🤬a, ciebie się kocha"
Zgłoś
argen 2013-10-12, 15:45 2
Tymi komentarzami pokazujecie, jak mało kontaktu macie z kobietami, "znawcy". Smutne...
Zgłoś
A................l 2013-10-12, 16:03 1
Do komentujących: "W czasie nocy poślubnej"
Zgłoś
h................m 2013-10-12, 19:25
"chyba że wydymasz i sp🤬olisz", nie wiem jakim trzeba być debilem żeby się ożenić tylko po to żeby zar🤬ać i odejść, kiedy jest mnóstwo lasek które wyznają raczej zasadę "żadnego ślubu przed seksem" ;P
Zgłoś