👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dolny śląsk ma tyle wspólnego z górnym śląskiem co świnka morska z morzem.
A jeżeli uważacie, że w Lubinie i okolicach mamy kopalnie węgla, to radzę się dokształcić.
btw. zagłębie miedziowe i węgiel?
A jeżeli uważacie, że w Lubinie i okolicach mamy kopalnie węgla, to radzę się dokształcić.

btw. zagłębie miedziowe i węgiel?

W Wałbrzychu nie ma "biedaszybów" tylko prywatne odkrywkowe kopalnie węgla kamiennego. No jeszcze nie są zalegalizowane, to szczegół.

Jak tu co niektorzy nie znaja roznicy miedzy gornym a dolnym slaskiem. Ponadto twierdza ze na dolnym dzialaja kopalnie a w lubinie maja wegiel to ja radze wam przewertowac najpierw ksiazke od geografii z gimnazjum zanim znowu zaczniecie pisac kocopoly o dolny/gornym slasku.

W Wałbrzychu działają kopalnie węgla kamiennego. Udowodniłbym to robiąc zdjęcia ale nie chce wyglądać jak ta Nubira.

Ha, sam jestem z Dolnego. A Śląsk to także nazwa regionu. To, że potocznie odnosi się do Górnego Śląska to całkiem inna sprawa.

To, że auto na Wrocławskich blachach nie znaczy, że akcja miała tam miejsce. Pewnie w warszawie bo tylko tam taka wiocha, że ludzie kilofy w domach trzymają i świnie na balkonie.

W kombinatach hucianych i kopalniach węgla kilof wbity w auto to normalka tylko zazwyczaj jest wbity w dach "tutaj małe lenistwo widzę "
.
Auto przebite należy do ludzia który przeszkadza żyć innym w tej firmie - wnioskuj sam to już prawie tradycja

Auto przebite należy do ludzia który przeszkadza żyć innym w tej firmie - wnioskuj sam to już prawie tradycja

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie