👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahaha, gorole nawet nie potrafią rozróżnić Górnego Śląska od Dolnego Śląska
Geograficzne i życiowe cioty.

Ja wam wyjaśnię
W Wałbrzychu prężnie działają biedaszyby. Następny fakt jest taki, że auto ma na Tablicach DW. Idąc dalej tym tropem, stwierdzam, że właściciel auta przyjechał na Sobięcin w Wałbrzychu aby odwiedzić znajomego na sylwestra. A jako że Górnik Wałbrzych i Wrocław nie czują do siebie sympatii to za pewne akcja kibicowska skończyła się tak

Wysyp upośledzonych geografów widzę
Śląsk jako region ciągnie się od środkowej części Woj. śląskiego aż za Wrocław a jego historyczną stolicą jest Opole. Dodatkowo jeszcze w latach 90 w sporym Zagłębiu Wałbrzyskim wydobywano węgiel więc możliwe, że ktoś zachował kilof na pamiątkę

lllll napisał/a:
Hahaha, gorole nawet nie potrafią rozróżnić Górnego Śląska od Dolnego Śląska
Geograficzne i życiowe cioty.
A ty nie potrafisz pisać po polsku poprawnie hahahaha

razem z miedzią troche węgla wykopują, a przecież nie zakopią go spowrotem - stąd wydobycie! xD

Co wy tak z tym węglem i kopalniami? Bo co? Kilof wbity? W moich okolicach prawie w każdym domu jest kilof, łopata i młot, a kopalni nie ma.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie