A ja bym go tam własnie zostawił ale z odpowiednią inskrypcją na cokole...
( sory za kulejący film.. był w tak dziwnym formacje jak narodowa mentalność polaka - zrobiłem co mogłem)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
No nie wiem czy tak bardzo się wam spodobają:
Najbardziej znany z trzech aktywistów jest Rafał Suszek, fizyk matematyczny Uniwersytetu Warszawskiego, 40-latek związany z ruchem Obywateli RP. Uczestniczył m.in. w blokadach antyfaszystowskich, próbach powstrzymaniaekshumacji smoleńskich ofiar wbrew woli rodzin, wielokrotnie nękany, bity i zatrzymywany przez policję. Jest jednym z bohaterów filmu dokumentalnego Roberta Kowalskiego z OKO.press „6…5…4…3…Na ulicy” (tu jego wypowiedź). W wywiadzie dla OKO.press tłumaczył, na czym – jego zdaniem – polega obywatelskie prawo do obrony koniecznej. 7 grudnia 2018 Suszek i Michał Wojcieszuk przerwali koncert Chóru Aleksandrowa w Bydgoszczy wbiegając na scenę z transparentem „Kremlowski raszyzm won za Don” i okrzykiem „Łapy precz od Ukrainy”. Konrad Korzeniowski był m.in. uczestnikiem protestu 7 kwietnia 2018 przed I posiedzeniem upolitycznionej KRS.
konto usunięte
2019-02-21, 11:35
Widzę że ostatnio kwejtistic staje się kolejnym polem dla galopujących licbazo-ateistów
Film kulejący, fakt, ale kręcony z gimbala. Akcja przygotowana dobrze.
hehe władze Gdańska właśnie poinformowały, że pomnik tego pedofila nie wróci na cokół tylko trafi do jakiegoś magazynu
wiadomosci.onet.pl/kraj/oswiadczenie-wladz-gdanska-ws-obalenia-pomnika...
Gimboateizm na całego. Nie bronie tego klechy, bo dla mnie reprezentował to co w KK najbardziej mnie wkur...ło. ALE
Istnieje jednak coś takiego jak domniemanie niewinności, a "zeznania" po śmierci obwinianego są lekko mówiąc mało wiarygodne.
Idąc tym tokiem rozumowania, to spalanie tęczy było aktem obywatelskiego nieposłuszeństwa. Tak jak niszczenie nagrobków Marksa, czy innych komuchów.
BTW pomnik został postawiony za prywatne pieniądze, dodatkowo nieżyjący prezydent Adamowicz wybecalował na niego 3k polskiego papiera.
Ciekawe co na to Bolek, a i co śmieszne filmował to grubas Siekielski, który na tym filmiku robi kasę na TT.
"Zadnego pedofila w kościele nie da się skazać "?
to skąd wyroki?
Jedna wielka kpina, niby wszyscy wiedzieli ale była niby zmowa milczenia. To w takim razie KTO wiedząc o tym zgodził się na pomnik po jego śmierci ?? sam się nie postawił.
Zwykłe oczernianie po śmierci. Brak jakichkolwiek dowodów.
mevotep napisał/a:
Jakie nie były?
S_P_O_L_E_G_L_I_W_E nie były.
Jak za trudne słowo to sjp jbc.
Nmzc
Ciekawe jakie dowody można mieć na pedofila z przed wielu lat? Donosy do biskupa - brak dostępu, bądź dawno zniszczone.
Ależ tam musiał być lokalnie gruby układ grany.