A kierowca był nie miły, bo nie chciał się zatrzymac i go wypuścić gdy mu się zachciało wyjść.
A kierowca był nie miły, bo nie chciał się zatrzymac i go wypuścić gdy mu się zachciało wyjść.
Bo kierowca ma monitoring i za takie wypuszczanie poza przystankiem może zapłacić 5000zł mandatu
Bo kierowca ma monitoring i za takie wypuszczanie poza przystankiem może zapłacić 5000zł mandatu
Szkoda, że nie dostają mandatów za każde na czerwonym, wymuszanie pierwszeństwa i przecienanie ciągłych link - tego pewnie monitoring nie rejestruje
Szkoda, że nie dostają mandatów za każde na czerwonym, wymuszanie pierwszeństwa i przecienanie ciągłych link - tego pewnie monitoring nie rejestruje
Swięty się odezwał, pewnie rudy jesteś co ?
Z tego co wyczytałem to lamus chciał wyjść poza przystankiem i sobie na siłę otworzył drzwi, ale te się natychmiast domknęły na jego nóżce.
A to wobec tego, piwko dla kierowcy! 😎
Z tego co wyczytałem to lamus chciał wyjść poza przystankiem i sobie na siłę otworzył drzwi, ale te się natychmiast domknęły na jego nóżce.
a te tłuki jeszcze stoją za pasażerem widać braki w edukacji
Na przystanku pasażer próbował opuścić pojazd przez pierwsze drzwi, wyposażone w tzw. „gorący przycisk”. W sytuacji stresowej mógł zapomnieć o konieczności jego użycia. Doszło do siłowego otwarcia drzwi przez pasażera. Gdy opuszczał autobus, drzwi z impetem zatrzasnęły się i przytrzasnęły mu kostkę. Szarpanie drzwi doprowadziło do ich zblokowania – kierowca nie był w stanie natychmiast ich otworzyć, udało się to dopiero po chwili.
Po odblokowaniu drzwi, mężczyzna ponownie wszedł do pojazdu, a jego zachowanie stało się skrajnie agresywne – pojawiły się groźby, uderzanie i kopanie w kabinę kierowcy, wulgaryzmy oraz zachowania o charakterze zastraszającym. Tego rodzaju reakcja, choć wynikająca z silnych emocji, jest absolutnie niedopuszczalna i nie może być akceptowana w przestrzeni publicznej ani wobec pracowników wykonujących swoje obowiązki służbowe.
są nagrania z monitoringu jaki to biedny wasz pasażer haha
Swięty się odezwał, pewnie rudy jesteś co ?
Rudy to był listonosz na twoim osiedlu. Ja święty nie jestem ale ja ludzi nie wożę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie