Mogła sobie świńskiego k🤬sa do czoła przykleić,też było by pięknie..
sadistic.pl/brwi-vt17099.htm343690
już kiedyś nawiązałam do tego
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
już kiedyś nawiązałam do tego

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
"Pani sobie umyśliła przykleić sztuczne rzęsy z muszych nóżek "
Że co k🤬a zrobiła?
Że co k🤬a zrobiła?

bomba. muchy najpierw na gówienku siadały a teraz baba sama sobie je w oko wsadza
Przez takie grzebanie przy rzęsach (skracanie ich, zmienianie naturalnego wyglądu - mowa tu o takich "nogach") można sobie uszkodzić oko, bo rzęsy dla ludzi są jak wąsy dla kotów itd.
@krz2
Są ważne dla oka ale nie przesadzajmy że tak ważne jak wibrysy dla kota.
Są ważne dla oka ale nie przesadzajmy że tak ważne jak wibrysy dla kota.
podpis użytkownika
"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Poj🤬a patuska, już od tego pokoju na świecie się w głowach p🤬li

ulthart napisał/a:
Mogła sobie świńskiego k🤬sa do czoła przykleić,też było by pięknie..
dla niecierpliwych polecam 4:00
Nie świński, ale zawsze k🤬s :p

Pozwólcie, że wyjaśnię Wam o co w tym prześmiesznym internetowym żarcie chodzi. W slangu makijażystów "spiders legs" to określenie na źle wykonany makijaż rzęs, gdy maskara, zamiast dokładnie pokrywać rzęsy, tworzy grudki, ma kilkanaście warstw i jest ogólnie niechlujna.
Dziewczyna ze zdjęcia zabawiła się konwencją i pokazała jak naprawdę wyglądałby makijaż z odnóży pająków. Niewiele on różni się od makijaży z przesadną ilością maskary.
Zatem możecie się zrelaksować - to nie było na poważnie. To taka zabawa. Nic nie będzie na niej gniło, nie musi sobie też przyczepiać k🤬sa do czoła.
Dziewczyna ze zdjęcia zabawiła się konwencją i pokazała jak naprawdę wyglądałby makijaż z odnóży pająków. Niewiele on różni się od makijaży z przesadną ilością maskary.
Zatem możecie się zrelaksować - to nie było na poważnie. To taka zabawa. Nic nie będzie na niej gniło, nie musi sobie też przyczepiać k🤬sa do czoła.