📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:37
🔥
Nokaut konkubiny
- teraz popularne

Typowy rusek. Zabija smutki życia alkoholem. Baba nie ma z niego żadnego pożytku. Ani kasy nie zarobi ani jej dobrze nie wygrzmoci. Rosjanki same takich zgłaszają na front żeby spełnili obowiązek wobec matuszki rasiji przyjmując drona na klatę
Selekcjoner napisał/a:
Typowy rusek. Zabija smutki życia alkoholem. Baba nie ma z niego żadnego pożytku. Ani kasy nie zarobi ani jej dobrze nie wygrzmoci. Rosjanki same takich zgłaszają na front żeby spełnili obowiązek wobec matuszki rasiji przyjmując drona na klatę
Jasne jasne, sąsiedzi też mogą każdego Ruska zgłosić do mobilizacji i potem przymusowo wysyłają takiego na front. Ja rozumiem że ruskich można nie lubic itd. ale poziom antyruskiej propagandy obecniej to już wyżyny absurdu
Selekcjoner napisał/a:
One ich zgłaszają na front, bo ochotnik (nie zmobilizowany na siłę) w ruskiej armii dostaje na wejście konkretne pieniądze. Naprawdę konkretne - takiej kasy wielu z tych ludzi nie uzbiera przez cale życie. W ten sposób Rosjanie cały czas mają mięso armatnie do przemielenia na froncie. Za rannych i zabitych ochotników rodzina też dostaje sporo kasy.
Zawsze mnie przerażały takie obrazki...
Żyje to to od jednego winiacza do drugiego, bez celu, bez planu, bez uczuć. Brudne, zapyziałe, obdarte. Czasem, po zachowaniu, trudno rozpoznać, że to czlowiek.
Niby choroba, ale chory raczej chce się leczyć...
Żyje to to od jednego winiacza do drugiego, bez celu, bez planu, bez uczuć. Brudne, zapyziałe, obdarte. Czasem, po zachowaniu, trudno rozpoznać, że to czlowiek.
JoSeed napisał/a:
Zawsze mnie przerażały takie obrazki...
Co Ty chcesz od tej kobiety? Kobieta kobiecie wrogiem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie