Nie jestem za agresją wobec kobiet, ale jak taka rzuca się na faceta to koleś powinien jej wyj🤬. Skoro jest na tyle twarda, żeby atakować faceta to niech zbierze w ryj jak facet.
większość współczesnych bab powinno dostawać ostrzegawczego strzała w durny pysk
BlckSn napisał/a:
Nie jestem za agresją wobec kobiet, ale jak taka rzuca się na faceta to koleś powinien jej wyj🤬. Skoro jest na tyle twarda, żeby atakować faceta to niech zbierze w ryj jak facet.
A tu mamy idealny tego przykład
podpis użytkownika

taktycznie to ci stary do pokoju wbijał przebrany za goofiego
Co się przyj🤬iście do tego taktycznie? Wyczekał cierpliwie moment, odpowiednio uderzył w odpowiednim czasie. To się nazywa taktyka. Nie którzy korzystają z innej np. machanie łapami na pałę. Technicy się k🤬a znaleźli.

Najpierw mężulek (czy c🤬j go tam wie) podchodzi to faceta, macha mu łapą po tyle głowy (że niby go bije czy coś
), a jak typ wyj🤬 w pysk to żoneczka od razu z ryjem na niego. Szkoda, że też w mordę nie wyrwała
Co do samego ciosu -

Co do samego ciosu -
Gościu wiedział chyba co będzie bo od razu pozycja boczna ustalona

Jebnięcie bez zarzutów, ale jakby nagrywający trzymał ten telefon w poziomie, byłoby jeszcze lepiej.
Obydwa filmiki w tym temacie k🤬a tak genialne, że leca w pętli w dwóch oknach ;D Nie wiem, który zacniejszy!