Ale przed tą... muzyką, to mogłeś ostrzec. Prawie mi bębenki wyj🤬o.
@down
O k🤬a, chyba będzie się działo
@down
O k🤬a, chyba będzie się działo

Nie wiem po co dodają taką muzykę do filmów która się kojarzy tylko z brudasami obrzyganymi którzy przesiadują w miejskim parku a na miejskich festynach skaczą przy muzyce jak małpy strasząc małe dzieci.
Fajny kawałeczek.
Some say we'll see Armageddon soon.
podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.

Fake jak c🤬j.
Ta baba by ładowała do torby klejnoty szybciej niż chytra baba z radomia napoje, a jak ktoś by się już zdecydował na akt heroizmu to by typa nap🤬lał jak leży a nie po 1 uderzeniu był 100% pewny że kolo upadł. Dziękuję jestem ekspertę.
Ta baba by ładowała do torby klejnoty szybciej niż chytra baba z radomia napoje, a jak ktoś by się już zdecydował na akt heroizmu to by typa nap🤬lał jak leży a nie po 1 uderzeniu był 100% pewny że kolo upadł. Dziękuję jestem ekspertę.

Dobry utwórek. Szkoda tylko, że z niepotrzebnie zwolnionym tempem :v

Sory @stahyra to jest sadol. Taka muza jest na propsie. Homo sum!

mazuralf napisał/a:
to jest sadol. Taka muza jest na propsie.
Fakt, trzeba być sadystą, by uważać to za słuchalne

@TB303 Trzeba być głuchym, by nie uważać tego za "słuchalne". Chociaż mnie tam się nie podobało.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!

Mors_Nigra napisał/a:
Trzeba być głuchym, by nie uważać tego za "słuchalne"
Mam bardzo dobry słuch, i stwierdzam, że to jest asłuchalne. Bawimy się dalej?

@TB303 jeżeli stwierdzasz, że jest asłuchalne, znaczy że nie masz. Skoro ja potrafię tego słuchać znaczy, że się mylisz, proste? Jeżeli byłbyś niemal ślepy i twierdził byś, że wszystko dookoła to tylko kolorowe plamy, to byś się mylił, bo twój pogląd byłby ograniczony przez twą marną percepcję. Tak jest i w tym przypadku, gadaj zdrów, faktów nie zmienisz.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!