👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi ciężko uwierzyć - Mirko Crocop, mistrz kopów, znokautowany z kopa
Ale i tak jest wymiataczem.

@ up'y nie chcę was smucić ale crocop po przejściu do ufc był cieniutki może nie te lata ,a raczej poziom w ufc był dwa razy wyższy niż w pride ,i tym bardziej crocop obijał ogórów w pride (no oczywiście oprócz fedzi)

@Up
Według mnie Pride nie odstawało poziomem od UFC, przez długi okres było nawet lepsze. Po prostu wiek Crocopa zrobił swoje. Poziom w UFC mocno skoczył w górę po przejęciu zawodników z WEC i właśnie Pride.
Według mnie Pride nie odstawało poziomem od UFC, przez długi okres było nawet lepsze. Po prostu wiek Crocopa zrobił swoje. Poziom w UFC mocno skoczył w górę po przejęciu zawodników z WEC i właśnie Pride.

@tico92 poziom w ufc dwa razy wyższy niż w pride? drogi przyjacielu, musisz sobie pride pooglądać więcej, bo, dla przypomnienia, tam walczyły takie legendy jak wanderlei silva, shogun rua, fedor emalianenko, rampage jackson, mark coleman, dan henderson, crocop, minotauro, silva, ten blond murzyn, dumny ziomek z wąsem i kilku naprawdę zajebistych żółtych czyli elita, legendy, mistrzowie, nie wiesz co mówisz przyjacielu

Jakiś bambus coś mruczy, jakiś odgłos co 3 sekundy, to jest ta "muzyka"?

jest Silva jest piwo ! jutro UFC panowie ! Silva vs Weidman !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie