Trochę filmików dla wszystkich polskich "znawców MMA Pudziana"
KSW trochę do tego poziomu brakuje
Tamci również trochę dłużej trenowali i dla większości to nie jest zabawa i walka o pas/puchar polsatu.
PS. Ten temat powstał, jak zobaczyłem, że robiliście cyrk z tej "walki" Pudziana z Sappem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WWF jest bardziej realne jak ksw
kiedyś biliśmy się na podwórku i było ok a teraz wszyscy to nagrywają
@faba a Requiem Ci nie pasuje?
konto usunięte
2012-04-08, 22:24
@Nazad pasował jakieś 10 lat temu!
konto usunięte
2012-04-08, 22:27
wiecie może jaki utwór leci w tym trzecim filmiku (jest zajebisty - nigdy go nie słyszałem)?
p4tt3rnz,

, gdzie Ty się uchowałeś? "Requiem dla snu" nie znać?
konto usunięte
2012-04-08, 22:35
ksw = zenada .. tyle w temacie ...
@SternalApollo zostales IDIOTA tygodnia ....
gratulacje ...
konto usunięte
2012-04-08, 22:38
czy mi się zdaje czy na 1 filmiku w 0:40 ukręcił mu łeb?
Hmm. kokofon, czemu? Dlatego, że nie zrozumiałem jego ironii?
konto usunięte
2012-04-08, 22:50
@SternalApollo no wlasnie temu ...ta piesn jest oklepana ze kazdy kto jej slucha powinien dostac dildem w dziaslo ...
konto usunięte
2012-04-08, 23:05
kokofon znajdź sobie dziewczynę i przestań się wyżywać przez sieć jak większość dzisiejszych internetowych kozaków.
co do ostatniej walki Fedora to faktycznie zaraz po tym upadku się pozbierał. a wygrał ją bo ten drugi bardziej znany we wrestlingu musiał się poddać - fedor założył mu ładną dźwignię na łokieć ;]
kokofon, wiesz, na pewno są jakieś osoby, które nie słyszały i może się im spodobać. Ja jakoś nie mam częstych okazji do słuchania tego utworu, lubię go i nigdy dildem w dziąsło ot to nie dostałem.