👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nokia byla i jest tworzona pod zwyklego uzytkownika. Jak chcecie pancerny telefon, ktory nawet jesli zanurkuje w surowym gownie i tak zadziala, to kupcie sobie Sonim`a.

Fake! telefon miał wady fabryczne (bateria za krótko trzymała) Jak już wykonywać test to na sprawnym egzemplarzu !!! poprawić
Może jeszcze twórca filmu będzie usiłował mi wcisnąć, że lepiej jest mieć starą Nokię "BO JEST WYTRZYMALSZA" niż przenośny komputer z dostępem do internetu, super aparatem/kamerą HD, odtwarzaczem i świetnymi aplikacjami? Chcesz jechać crossem do lasu? Weź starą nokię od kolegi za 30zł jak nie masz. Ale nikt mi nie wmówi, że technologia smartphone'ów jest bezużyteczna i do dupy.

Sony Ericssonem T610 grałem kiedyś w hokeja i kompletnie nic mu się nie stało, nawet się nie wyłączył. Za to rok później wystarczyła jedna kropelka na klawiaturze i wyzionął ducha.

Smutas napisał/a:
Ludzie, wy kupujecie telefony aby w nie młotami walić, czy po to aby przez nie rozmawiać?
Owszem do rozmów, ale było by fajnie gdyby dzisiejsze drogie smartphony nie stawały się bezużyteczne bo spadły z wysokości 1,5 metra i z ekranu nic nie zostało.

Jak będę kupował telefon to na pewno zwrócę uwagę na takie testy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie