👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie chodzi o to, że raz itp. Zauważ co się dzieje z Lumią podczas uderzenia: żadnego pochłonięcia energii, dlatego zostaje spłaszczona w jednym miejscu:) Nokia 3310 rozpadając się na części pochłonęła energię uderzenia i nic innego się nie stało: zauważ, np. bolidy F1 które podczas wypadku rozpadają się na setki elementów: ma to właśnie na celu pochłonięcie en. kinetycznej uderzenia i ochronieniu tego, co jest w środku
Pozdrawiam, dextress

Pozdrawiam, dextress

Mam ten telefon do dzis (w szufladzie), nigdy nie mialem lepiej trzymajacej baterii niz w nokii.

Ludzie, wy kupujecie telefony aby w nie młotami walić, czy po to aby przez nie rozmawiać?
Smutas napisał/a:
Ludzie, wy kupujecie telefony aby w nie młotami walić, czy po to aby przez nie rozmawiać?
żeby grać w piłkę, przejeżdzać samochodem, wrzucać do ogniska, do mikrofalówki, nurkować, trzymać w zamrażarce, do rozłupywania orzechów i kokosów, do wyważania, do kładzenia na tory, jako podpórka pod gibający się mebel, do rzucania w papugi na drzewach, do polowania na dziką zwierzynę i do cykania sweet foci na księżycu. Nie wiem jak Ty

Jak dla mnie to marnotrastwo dobrego sprzętu. Lepszą robotę by zrobili gdyby zanieśli te telefony do najbliższego domu dziecka. Wesołe mordki dzieciaków nagraliby w slo-mo i byłby sto razy lepszy filmik.

Gówno prawda, żaden młotek nie wytrzyma bliskiego spotkania z 3310.

dextress
po 1 telefony nie sa od pochlaniania energii a po 2 gdyby walnal z 5 razy troche mocniej w to co sie rozpadlo to lezaloby tam 15 czesci z ktorych raczej juz bys nie zadzwonil
po 1 telefony nie sa od pochlaniania energii a po 2 gdyby walnal z 5 razy troche mocniej w to co sie rozpadlo to lezaloby tam 15 czesci z ktorych raczej juz bys nie zadzwonil
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie