HAL9000/2 napisał/a:
Lepsza chińska zupka z paróweczką? No to żryj to!szczerze? DNO
Dla FoodEmperora duże zimne piwo, bo to jest naprawdę porządna kuchnia dla facetów. Podkreślam: DLA FACETÓW

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
BrunerOvned napisał/a:
Lepsza chińska zupka z paróweczką? No to żryj to!
Dla FoodEmperora duże zimne piwo, bo to jest naprawdę porządna kuchnia dla facetów. Podkreślam: DLA FACETÓW![]()
odezwał się samiec alfa z sporą nadwagą...
HAL9000/2 napisał/a:
odezwał się samiec alfa z sporą nadwagą...
Nie ukrywam, że lubię dobrze zjeść i popić zimnym piwem. To nic złego lubić dobrą kuchnię i umieć gotować

Siedź sobie tam dalej, klikaj w klawiaturkę swoimi paróweczkami i szczekaj, a ja dalej będę wp🤬lał kurczaka dla chytrych k🤬sów.
...chyba że jesteś wege - a to wtedy szanuję!!!

PS Polecam "holenderski naleśnik dla leniwych i skąpych pitoków bez ambicji" - idealny dla Ciebie

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...

HAL9000/2 napisał/a:
szczerze? DNO
Nie obchodzi mnie co wp🤬lasz. Żryj nawet

Gówniarstwo pewnie jest wniebowzięte filmem z masą wulgaryzmów, stąd ta podnieta fudimperorem. Niemniej - nie jest to materiał na Sadistica, i nie jest to jutuber dla dojrzałych widzów. A teraz jazda dzieciarnio, przyp🤬alać się do moich spolszczeń anglicyzmów.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Za FE nie ma piwa.
Widzę że od czasu sławetnego flamu z PL trochę mu oglądalność spada.
przerzuciłem się na kanał "kocham gotować" gdzie też widać pasję, a prowadzi go nasz rodak.
Widzę że od czasu sławetnego flamu z PL trochę mu oglądalność spada.
przerzuciłem się na kanał "kocham gotować" gdzie też widać pasję, a prowadzi go nasz rodak.
Jeśli to gówno wejdzie na główną to k🤬a wrzucam fotkę swojego gówna...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Jeśli to gówno wejdzie na główną to k🤬a wrzucam fotkę swojego gówna...
Mało ci tego, co wrzucasz codziennie na poczekalnie?

P.S. To tylko żart, nie gniewaj się.
Dużo z Twojego materiału to wartościowe posty.
Pozdrawiam.