👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co Wy do nich macie, to bardzo sympatyczne istotki. Sama miałam taką gromadkę w ogrodzie.

W piątek tydzień temu siedziałem sobie przy grillu na takiej starej wystawionej z domu ławie kuchennej z schowkiem, oparłem się ręką na krawędzi i po chwili poczułem, jak coś mnie smyra po całej dłoni. To było dokładnie to samo, tylko więcej.
Standard miałem to w piwnicy
Na oko tak z 1000 osobników, wszyscy wpadli w odkurzacz

Miałem dokładnie to samo!
Sadole, polecam WD40.
Po ułamku sekundy przestają się ruszać. Doprawiłem zapalniczką.
Sadole, polecam WD40.
Po ułamku sekundy przestają się ruszać. Doprawiłem zapalniczką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie