Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Normalna rodzinka
konto usunięte • 2014-06-25, 8:45
Jestem głową 5 osobowej rodziny. Wiedzie nam się bardzo dobrze, jesteśmy kochającą się rodzinką. Ale jak to w normalnej rodzinie na poziomie, trafiają się też lekkie patologie

1. 6 i 4 letni syn poszli z babcią na spacer. Wracają i 6-letni ryczy. Pytam młodszego, co się stało?
- znaleźliśmy Katarzyne (kota)
- i dlatego płacze?
- bo ona nie żyje
- to na pewno nie była Katarzyna, wyglądała w ogole jak Katarzyna?
- noo prawie jak Katarzyna, tylko troche inaczej, wypadły jej zęby i flaczki i była płaska... to może nie była jednak Katarzyna

2. Pierwszy od dawna obiad, do którego wszyscy zasiadamy. Pytam młodszego (4):
- jak mija Ci dzien, wszystko dobrze?
- no tak, wszystko dobrze, ale nie bede już wiecej grał, bo mnie wk🤬ia ta gra.

3. Wchodzę do salonu, widzę, że młodszy na golasa stoi przy kanapie. Podchodzę, a on włączył na tablecie mrówki i zabijał je fiutkiem Pytam czemu tak robisz? - Bo mogę

4. Innym razem wpada goły do kuchni, bierze łyżkę stołową i kładzie sobie na niej fiutka. Co robisz?! - Jest ciężki, muszę go na czymś nosić

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-06-25, 11:41
prph napisał/a:

Każde dziecko słysząc przekleństwa w końcu spróbuje. Ważne, jak rodzic na to reaguje. Moje dzieciaki generalnie nie bluźnią, ale próbują i obserwują moją reakcję

Owszem, nazwać kota Katarzyna to głupi pomysł. Ale to nie mój kot, po za tym, problem został rozjechany, tzn rozwiązany.

ofc, pare razy moja córka powtórzyła po mnie "kuwa" to dostała ostrzeżenie rykiem i zapomniała.
Zgłoś
Jason-X 2014-06-25, 11:48 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DanJ93 2014-06-25, 12:08 3
prph napisał/a:

2. Pierwszy od dawna obiad, do którego wszyscy zasiadamy.

Jesteś pewien, że ten przecinek chciałeś tam umieścić?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 12:15 6
@up
sprawdź zasady pisowni, a później pouczaj. Dobrze napisał.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 12:21 4
Domorosły chumanista...
Zgłoś
woofer51 2014-06-25, 12:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cruciator 2014-06-25, 13:00
@bziktheblue

Korepetycje z wyrywania z kontekstu brałeś w redakcji Gazety Wyborczej?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 13:11 6
Zgłoś
pakozi 2014-06-25, 13:29 1
@bziktheblue

Przeczytałeś tylko pół zdania matole, to wina braku połówki mózgu?
Zgłoś
mementomori 2014-06-25, 13:39 7
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 13:44
IOI napisał/a:

@xts
moje dziecko nie przeklina, bo my nie przeklinamy w domu.

kiedyś będzie trzeba je wypuścić z domu
wiesz o tym?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 13:44 1
Zgłoś
maniutekxxxx 2014-06-25, 13:48 1
Saute napisał/a:

Przeklinający 4 latek - nie ma jak kochająca rodzina.

Wyślij dziecko do przedszkola a potem pisz takie komentarze, a tak w ogóle to najpierw miej to dziecko.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 14:03
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-25, 14:19 1
Haha, niektórzy napinają się bardziej niż linka hamująca na lotniskowcu

To moje historie, ale znam "ciekawsze" od znajomych. Będziecie mieć dzieci to zobaczycie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem