R................s
2013-05-14, 9:53
stadion z żulami? masz na myśli osiedlowe boisko?
to mnie wczoraj żul zaczepił przed sklepem i poprosił o zeta do wina, ciul mnie wykiwał i kupił sobie bułkę słodką, już nie ma komu wierzyć w tym kraju
l................t
2013-05-14, 10:31
peeeter napisał/a:
normalnych ludzi
Gdyby wiedział co porabiasz w necie, w życiu takie słowa by mu przez usta nie przeszły.
Analizując tą sytuację to ona wcale nie jest śmieszna, jest kurewsko przykra...
podpis użytkownika
"salvation lies within"
g................s
2013-05-14, 11:50
Tak naprawdę to bardzo życiowe i smutne.
Porządny wycisk daje ogromnego kopa do samopoczucia i to znacznie lepszego od alko i dragów.
Znam historie paru żuli, a z jednym nawet kumplowałem się w podstawówce zanim upadł. W większości są/byli naprawdę porządnymi i inteligentnymi chłopakami, ale nie poznali innego sposobu na odstresowanie; za bardzo lubili imprezy; za mało wierzyli w siebie i wmawiali sobie, że potrzebują alko do wyluzowania się; albo złamano ich psychicznie i do dzisiaj po latach uciekają przed czymś.
Geniusze matematyczni, sportowcy, urodzeni przywódcy, pisarze - każdy w czymś naprawdę niesamowicie dobry. Tylko alkohol zrobił z nich ludzi, którymi podświadomie się gardzi.
Perfidnie okłamałeś biedaka. Nieładnie.
L................2
2013-05-14, 12:43
Masa pisarzy czy artystow pila i cpala wszystko co popadnie, i dzieki temu powstaly przerozne dziela... gdyby nie uzywki swiat bylby o wiele mniej kolorowy. A to ze umarli z przecpania, przepicia czy popelnili samobojstwo... coz kto powiedzial ze zycie takiej jednostki jest proste, latwe i przyjemne.
peeeter napisał/a:
obok mnie rozkłada się trzech żuli
Za dużo harda, zdecydowanie więcej czasu muszę poświęcić pracy
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
czyli normalni ludzie to zbole