📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

gin napisał/a:
3:40 To nie jest czasem nasza haubica krab?
K9 Thunder
slec21 napisał/a:
nie, z ruskich jakiś w dokumentach jest@up Przypadkiem nie rypli go z naszych rakiet grom ;d?

Wij napisał/a:
walnąć Emp.
Za dużo Call of Duty
My tu sobie żartujemy ale jakby się okazało ,że ta parówa Kim na prawdę ma broń jądrową było by kurewsko nieśmiesznie.
@hrns Napisałem że "teoretycznie", wiem że to było by bynajmniej ciężkie ;d
@chmielu666
No tak nie do końca, są rakiety niszczące całą elektronike. Bynajmniej jest to jeden ze skutków ubocznych wybuchu atomówki ;d
@chmielu666
No tak nie do końca, są rakiety niszczące całą elektronike. Bynajmniej jest to jeden ze skutków ubocznych wybuchu atomówki ;d
Ja bym żeby wybuchła ta wojna tyle że bez atomówek i potrwała do 3 dni a nie parę miesięcy bo podrożeje elektronika tak jak podrożały dyski twarde po powodzi

@pawelkrk00 Wojny nie bd, bo żadna ze ston konfliktu nie ma w tym najmiejszego interesu..
Tym na wysokich stołkach w północcej źle się nie żyje, a dobrze wiedzą że by ich ameryka z południowcami zadeptali, a chiny większy interes by widzały w sojuszu z ameryką i południem, niż z konfliktem z tymi państwami, w koncu skoro chce się napędzać swoją gospodarkę ktoś musi kupować twoje dobra, a USA to potężny rynek zbytu
)

vatherland napisał/a:
Ocoqfdj tu kurjqna chidafoi
*Jestnsnm toeche pijan ty
Jesteś taki zajebisty

fajny filmik, ale Wy na prawde wierzycie, ze kor pln pokazala swoje najlepsze "maszyny" ?
grzechu5444 napisał/a:
fajny filmik, ale Wy na prawde wierzycie, ze kor pln pokazala swoje najlepsze "maszyny" ?
A Ty wierzysz w to że niby mają nowoczesne uzbrojenie ?
Kraj odcięty od reszty świata biedny jak nikt a ty myślisz że ma nowoczesne uzbrojenie

IMO jeśli Kim nie zaatakuje pierwszy to do żadnej interwencji nie dojdzie. Za dużo gęb do wykarmienia miałoby Południe. RFN miał problem z NRD, a co dopiero Korea z pustynią cywilizacyjną na północy. Kto by chciał doprowadzić KRLD do poziomu ich sąsiada i kto by dał na to $$$?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie