👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Polska nie otwiera, co robimy?
-Jak to co, postraszmy ich sankcjami
-Jak to co, postraszmy ich sankcjami

Aw3s0m3 napisał/a:
-Polska nie otwiera, co robimy?
-Jak to co, postraszmy ich sankcjami:D
Że tak jeszcze ekskomuniką czy inną anatemą nie straszą.

@up to akurat dobrze bo byliśmy największymi przegranymi drugiej wojny...
Polska powinna:
- Brać uchodźców ile wlezie.
- Brać kasę z Unii za przyjęcie.
- Umieścić w lekko strzeżonym (najlepiej kilku emerytów z grupą) ośrodku przy granicy niemieckiej.
- Dać każdemu 100 Euro, rozkład PKP i mapę Berlina.
Po tygodniu obóz zamknąć, bo pusty, pole zaorać i nasadzić kartofli.
Profit.
- Brać uchodźców ile wlezie.
- Brać kasę z Unii za przyjęcie.
- Umieścić w lekko strzeżonym (najlepiej kilku emerytów z grupą) ośrodku przy granicy niemieckiej.
- Dać każdemu 100 Euro, rozkład PKP i mapę Berlina.
Po tygodniu obóz zamknąć, bo pusty, pole zaorać i nasadzić kartofli.
Profit.
@up
Żeby za pokolenie czy dwa mieć kolejną grupę nietykalnych roszczeniowców, którzy hasłem "bo holokaust" wymuszą wszystko?
Żeby za pokolenie czy dwa mieć kolejną grupę nietykalnych roszczeniowców, którzy hasłem "bo holokaust" wymuszą wszystko?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie