-Maska? Panie, karnawał był w lutym hehe.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
wyborcy pis na jednym filmiku. Pijaki, kler i emeryci.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Nie rozumiem, przecież to WHO wszem i wobec p🤬liło, że nie ma po co nosić masek, dzisiaj się im odwidziało
Ja p🤬le to jest tak daremne i żenujące że k🤬a nie ma pytań.
Czy antyPISiorów naprawde nie stać na nic więcej?
mygyry napisał/a:
Nie rozumiem, przecież to WHO wszem i wobec p🤬liło, że nie ma po co nosić masek, dzisiaj się im odwidziało
Bo im Chinole posmarowali portfele. Już milion ludzi podpisało się pod petycją o odwołanie szefa WHO.
SirMajkel napisał/a:
wyborcy pis na jednym filmiku. Pijaki, kler i emeryci.
To są wręcz wyznawcy... wrzucają fejkowe tłity o głosowaniu korespondencyjnym, a jak się im wytknie (i udowodni) kłamstwo, to morda w kubeł...
PieronJasnySzlag napisał/a:
Ja p🤬lę... Ty k🤬a serio masz manię prześladowczą...
Ta wrzutka nie miała na celu atak na PIS.
Oprócz małego doj🤬ia się do TVP. No ale to przecież Telewizja Publiczna, a nie pisowska???

Maski nie chronią ciebie przed zarażeniem, one chronią innych przed bezobjawowymi nosicielami, jak masz wirusa i parskniesz albo się osmarkasz to zostanie więcej w masce i nie leci tak daleko.
wsp233 napisał/a:
Maski nie chronią ciebie przed zarażeniem, one chronią innych przed bezobjawowymi nosicielami, jak masz wirusa i parskniesz albo się osmarkasz to zostanie więcej w masce i nie leci tak daleko.
Albo przeleci przez maseczkę.
Test różnych masek na filmie.
Staruchów j🤬 prądem j🤬e emeryty robią sobie spacerniak w biedronce... Bo im nudno i c🤬j jedna babcia łaziła z 40min po to by kupić uwaga CHIPSY tak k🤬a łaziła prawie godzine za j🤬ymi chipsami.. Albo kaszlą na jabłka marchewki i inne produkty p🤬lone zwierzenta.. Prosze państwa o to by likwidowało takie jednostki z organu społecznego albo choć wp🤬lić ich do obozów i niech tam gniją j🤬e jelenie...,, Bo ja już swoje pożyłam,, ja też bym chciał swoje pożyć ty samolubna k🤬o

_Yarko_ napisał/a:
No fakt faktem maska masce nie równa. Gdybyś ty jeszcze widział ile na alledrogo kombinezonów OP1 zeszło

_Yarko_ napisał/a:
Ty tak serio k🤬a? Przeciez to fejk az razi jak te mandaty 5 tys. Zl na bloczkach
PieronJasnySzlag napisał/a:
Ja p🤬le to jest tak daremne i żenujące że k🤬a nie ma pytań.
Z tym piwkiem za ten filmik to się pospieszyłem. Na zębach zatrzymałem .
Słaby w c🤬j jak i lekcje w TV.