👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym się rzucił pod samochód gdyby mi matka makaronu nie odcedzała.
Oj za dużo sadola czas zrobic chyba odwyk,oglądałem razem z rodzicami i w momencie potrącenia chłopca oni zrobili reakcje w stylu:"O Jezus Maria!" a ja zacząłem sie smiać...brak mi słów...
Najlepsze jest że ten cały portal Bielskie Drogi cały czas pisał coś typu "Już w krótce", "Tylko 10 dni" itp. haha aż troche wstyd że to o to chodziło...

Może ważniejszy przekaz jest taki by nie kazać dzieciom wracać samym po z mroku szczególnie gdy nie ma chodników.
hmmmm a może wpierw lepiej nauczyć dzieci by nie chodziły środkiem ulicy ... kiedyś nie było chodników odblasków ale za to dziecko wiedziało, że musi iść poboczem bo go nie widać ...

Bielecki napisał/a:
Gdzie ona chce się dodzwonić?
![]()
Obrazek
Skończ czepiać się takich gówien tylko noś te pieprzone odblaski lub nigdy nie zakładaj rodziny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie