👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Próbowałeś kiedyś wysunąć troszkę kij z dupy?
A nie pamiętasz? Parę lat temu, przed kościołem, wtedy co ksiądz cie nim penetrował, próbowałem pomóc no ale jak mi powiedział że to lubisz to zrezygnowałem
ZiooMall napisał/a:
A nie pamiętasz? Parę lat temu, przed kościołem, wtedy co ksiądz cie nim penetrował, próbowałem pomóc no ale jak mi powiedział że to lubisz to zrezygnowałem
Słabe. No ale cóż; starałeś się. Miłego dnia.

SkoPio1 napisał/a:
„przestawiony na bakburtę”
bakburta [niem. < ang.],
portburta,
żegl. lewa burta statku wodnego;
nazwa pochodzi sprzed XIII w., gdy wiosło sterowe było zamocowane na prawej burcie, a sternik był odwrócony do lewej burty tyłem (ang. back).
W szkole byłeś oczywiście prymasem?
;>
Dobrze napisał. Na sterburtę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie