podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Proponuję to na harda,to jest k🤬a przeokrutne.Nic mnie jeszcze na hardzie nie obrzydziło jak to ścierwo :/
A to? sadistic.pl/pryszcze-cysty-pryle-syfy-temat-zbiorczy-vt49969.htm
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
podpis użytkownika
Kto nie potrafi walczyć w świecie wiecznej wojny ten nie wart życia.
podpis użytkownika
Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
też tak miałem, po operacji prostowania przegrody i usunięcia polipów, gile z krwią zasychają i utrudniają oddychanie, laryngolog robi przegląd i wp🤬la sondę(cienka prosta rureczka ze światełkiem i wizjerem z zoomem) do nosa która drażni ścianki i chce się kurewsko kichać a wtedy szybko trzeba wyjąć sondę żeby nie wbiła się w zatoki albo mózg przy konkretnym kichnięciu. No ale to to c🤬j, najgorszy ból to wyjmowanie sączków z nosa 2m bandaża w każdej dziurce nosa - kop w jaja to jak ugryzienie komara przy bólu który sprawia wyjmowanie sączków. Ból zrywania strupów zwalił by z nóg nawet rysia z klanu a jak wcześniej koledzy napisali wyjmowanie bandaża przypomina wyciąganie szczypcami mózgu przez kiche.
Miałem k🤬a to samo!

podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.
Do czego to doszło...
Nerkę przez nos wyciągają, chirurgi j🤬e...
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg