Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nosił wilk razy kilka...
Andre1945 • 2017-12-18, 2:37
Sprawa z RPA sprzed kilku miesięcy. Aktywistka Amnesty International, 27-letnia Amber Amour przyjechała do RPA prowadząc kampanię społeczną skierowaną przeciw gw🤬cicielom.

Nie spodziewała się chyba, że sama padnie ofiarą gw🤬tu.

Zaczęło się od tego, że pani Amour po przyjeździe do hotelu... poszła ze swoim przyszłym oprawcą (kolor skóry nieistotny, aczkolwiek wszyscy się domyślamy, jaki ) pod prysznic. Jak sama mętnie tłumaczyła, w jego pokoju była ciepła woda, a u niej nie, więc chciała skorzystać i się umyć.

Jeszcze nie spadliście z krzesła? To czekajcie dalej.

Pani Amour się z nim pocałowała, po czym jej... hmm... przyjaciel? ją zgw🤬cił, a ona straciła przytomność, następnie... zostawił ją w łazience. Co zrobiła ofiara gw🤬tu?

Relację na instagramie, gdzie zamieściła swoje łzawe zdjęcie i opisała sytuację.

A, zapomniałbym. Tak wygląda wspomniana piękność (przed i po):

polishexpress.co.uk/kobieta-umiescila-w-sieci-dramatyczna-relacje-z-gw...

Ja p🤬lę. Co z tym światem się odczynia...
Zgłoś
~Velture 2017-12-18, 2:41 58
I tak nie przebije tej p🤬dy co była za tolerancją i multikulti a potem ją zabili i zgw🤬cili... albo na odwrót.
Któryś z użytkowników ma ją w awatarze.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
T................3 2017-12-18, 2:46 28
Velture napisał/a:

I tak nie przebije tej p🤬dy co była za tolerancją i multikulti a potem ją zabili i zgw🤬cili... albo na odwrót.
Któryś z użytkowników ma ją w awatarze.

Elin Krantz - zagościła kiedyś zagościła na hardzie. Dokładnie tutaj.
Zgłoś
~Velture 2017-12-18, 2:58 21
@up
No właśnie, ta.

A co do baby z tematu to jakim trzeba być kompletnym niedojebem aby iść z gościem którego zna się kilka minut do jego pokoju aby wziąć z nim wspólny prysznic a potem pierwsze co zrobiła po gw🤬cie to fotkę i doj🤬a ją w necie... NO K🤬A MAĆ!

Cytat:

Dlatego pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam, było umieszczenie w sieci zdjęcia i napisanie posta z opisem tego, co się stało. To było bardzo intuicyjne. Wciąż byłam w łazience – na miejscu przestępstwa. Nawet nie wiedziałam, czy uda mi się stanąć na nogi. Zaczęłam po prostu pisać i pisać – opowiedziała później na łamach „Marie Claire” Amerykanka. 

No a w źródle jak zobaczycie ilość tekstu jaki napisała na facebooku zaraz po gw🤬cie to ręce opadają.
Doj🤬a p🤬lony esej zamiast uciec i iść na policję.

Jebie mi marną prowokacją aby zrobić szum wokół siebie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
garota 2017-12-18, 7:22 32
Zwykła atencyjna k🤬a co nawet włosy pod pachami hoduje dla jakiegoś "stylu bycia". Na c🤬j drążyć temat?
Zgłoś
Goldi85 2017-12-18, 7:37
I dziwi sie z ejej dupa strzeliła
Zgłoś
furandi 2017-12-18, 10:15
Czy jesli dobrowolnie by mu sie oddala, ale nie pozwolilaby sie zalac, a on by to zrobil wbrew jej woli, to tez jest to gwaltem?
Zgłoś
N................z 2017-12-18, 10:20 4
O k🤬a, graty, wrzucać newsa sprzed kilku lat i liczyć że na sadolu nie został już skonsumowany, wysrany i skonsumowany jeszcze raz.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-18, 10:24 21
Te wszystkie aktywistki robią tak pop🤬lone rzeczy
Prowokują a później płacz. Chociaż moim zdaniem one chcą być gw🤬cone po to, żeby zwrócić na siebie uwagę. Podejrzewam, że nawet sam gw🤬ciciel nie wiedział, że ją zgw🤬cił.
Np. jakby mu sama wzięła do dzioba i nagle w trakcie przerwała i powiedziała, że jest chorym pojebem, który ją właśnie zgw🤬cił i dlaczego przyszło mu do głowy, że właśnie uprawiają seks i jakim prawem się spuścił skoro to było robienie loda bez podtekstu seksualnego I płacz bo ją zgw🤬cił

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2017-12-18, 14:53 4
Poszła z murzynem pod prysznic i uznała że została zgw🤬cona?

parafrazując: "jak można k🤬ę zgw🤬cić?"
Zgłoś
T................3 2017-12-18, 15:56
Cytat:

zagościła kiedyś zagościła na hardzie.

O ja p🤬le, co ja odj🤬em
Zgłoś
P................r 2017-12-18, 19:12 3
Takie k🤬a pachy, musiał ją jakiś dzikus z dżungli puknąć. Mi by nie stanął.
Zgłoś
StaryIdiota 2017-12-18, 19:38 10
Skoro pachy takie, to co dopiero z cipą się dzieje, matuchno...
Zgłoś
Tunczyk91 2017-12-18, 19:48 2
Pewnie jej zaj🤬 jak zobaczył takie paszki
Zgłoś
poprostudamian 2017-12-18, 19:59 2
Nie no jeśli normalnie nie jestem z tych co mówią "bo go sprowokowała" to tutaj się zapytam: Czego ona się spodziewała? Lezie z gościem pod prysznic, całują się i co dalej? Rozmowy kutwa o tolerancji i antyglobaliźmie? Nie chciała nagłośnić problemu gw🤬tów a się wypromować, dlatego wlazła gościowi na k🤬sa. Czy się mylę?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie