👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no tego to się akurat udało by łatwo uniknąć. Nosorożec nie ma naturalnych wrogów, wybił go całościowo człowiek.

To jest najwieksza ciekawostka. Pedały nie moga mieć dzieci a chca je adoptować.

poligon6 napisał/a:
Co zrobisz że chłopak ma doswiadczenia typowego prola i nie wyobraża sobie innych rzeczy. Dla niego sufit to dla innych podłoga albo jeszcze jedno pietro wyżej.
Abraxiu za granicą obrobił niejednego ogóra

Z roboty go wywalili bo zamiast zbierać ogórki to robił przysiady i potem mizeria śmierdziała gównem.

Cytat:
Jakiś tydzień zwierzeń lewactwa przed świętami?
Musza wykazać poprawę by im żarcie nie skisło w koszykach jak beda swięcić. Tak ujadaja a prawie kazdy z nich ma ślub koscielny albo ochrzczone dziecko. Co najwyżej dziecka na religie nie posyłaja bo mamusia która zasponsorowała wesele nie widzi tego. Swaja droga ciekawe czy sie wypisali z KK, czy jak gogolowe martwe dusze tkwia w watykańskich rejestrach.

"W Biblii jest opisana roślina..." W Biblii jest opisanych dużo rzeczy nieprawdziwych:-) Ten proces trwa zapewne miliardy lat i jest nieunikniony - tak tylko, że wcześniej w historii naszej planety tego typu zmiany nie zachodziły tak szybko. Tzn zachodziły na skutek wielkich katastrof.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie